zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Pedimarkt ziet omzet met 300% stijgen door samenwerking AFAS, CCV shop & Gladior
Pedimarkt ziet omzet met 300% stijgen door samenwerking AFAS, CCV shop & Gladior

Pedimarkt ziet omzet met 300% stijgen door samenwerking AFAS, CCV shop & Gladior

  • Nederland
  • AFAS, CCV shop en Gladior hebben door middel van een hechte samenwerking een omzetstijging van 300% gerealiseerd voor Pedimarkt. Deze stijging laat zien dat een goede samenwerking en aansluiting tussen het ERP systeem, de webshop en (online) marketing partijen het bedrijfsresultaat sterk kan bevorderen.
  • gladior-pedimarkt
  • Gladior
  • www.gladior-afas.nl
  • info@gladior.com

Recent heeft Pedimarkt zijn geheel vernieuwde webshop gelanceerd, die de voetenspecialist nu al geen windeieren legt. Bij deze nieuwe webshop heeft de voetspecialist gekozen voor een migratie naar CCV Shop, met een volledig geïntegreerde koppeling met AFAS Profit. Gedurende de website-migratie heeft Gladior op basis van de gestelde doelen en gewenste ROI van Pedimarkt een strategisch online marketingplan ontwikkeld en geïmplementeerd. Bij de uitvoer van het online marketingplan werden diverse kanalen ingezet, zoals advertising, social media, organische optimalisatie en nieuwsbrieven. Dat deze manier van in de marktzetting succesvol is blijkt wel uit de 300% omzetstijging!

Pedimarkt koos voor de CCV shop oplossing omdat deze vele standaard mogelijkheden biedt voor de Business-to-Consumer markt. Zo biedt CCV Shop zijn 15.000 webshops een alles-in-één oplossing met tal van standaardmogelijkheden zoals: integratie met derden (bijv. beoordeling- en vergelijking sites), social media en naast CCV Pay een keuze uit een groot aantal betaalmethoden. Door de gerealiseerde koppeling met AFAS Profit werden de shop en alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden in een systeem ondergebracht. Hierdoor ontstond overzicht en bespaarde Pedimarkt tijd die ze konden besteden aan hun core business. Gladior ontwikkelde gelijktijdig met de migratie een strategisch online marketingplan waarmee de nieuwe webshop van Pedimarkt succesvol in de markt kon worden gezet. De ROI en doelstellingen van Pedimarkt vormden het uitgangspunt bij samenstelling en uitvoer van de online marketing inspanningen. De expertise van Gladior moge ook blijken uit het feit dat zij sinds drie jaar een succesvolle AFAS partner zijn.  Begin dit jaar nam Gladior de support over van een 30+ IPublication webshops welke volledig zijn geïntegreerd in Afas Profit.

Pedimarkt is dè specialist voor het herstellen en voorkomen van voetproblemen.  Hiervoor bieden ze een breed assortiment, bestaande uit professionele inleg- en steunzolen, slippers, (sport)sokken, braces en (medische) schoenen tot voetbaden en pedicuresets.

Quote Martijn van Rule (eigenaar Pedimarkt):

“ In Gladior hebben wij een partij gevonden die ons volledig ontzorgt en ons helpt met het verwezenlijken van onze groei ambities.”

Quote Marcel Brandriet (eigenaar Gladior):

“Het is mooi om te zien dat Gladior een bijdrage levert aan het succes van Pedimarkt. Onze inbreng bestond aanvankelijk uit een vrij standaard online marketingdienstverlening op basis van ROI terwijl er nu sprake is van een complete online marketing strategie die zijn vruchten afwerpt. Wij zijn ervan overtuigd dat Pedimarkt met de lancering van de nieuwe shop haar groeiambities zondermeer zal waarmaken.”

Over Indenty

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top