zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pensioenfonds RPMI Railpen kiest Dealing Services van BNP Paribas
Pensioenfonds RPMI Railpen kiest Dealing Services van BNP Paribas

Pensioenfonds RPMI Railpen kiest Dealing Services van BNP Paribas

  • Nederland
  • Vandaag heeft BNP Paribas Securities Services bekendgemaakt dat dochteronderneming BNP Paribas Dealing Services is geselecteerd voor het beheer van de handelsactiviteiten van RPMI Railpen, de investment manager voor Railways Pension Scheme (RPS). RPS is het op vijf na grootste pensioenfonds van het Verenigd Koninkrijk.
  • BNP Paribas
  • http://www.bnpparibas.nl
  • contact@bnpparibas-ip.com
  • http://www.bnpparibas.nl/nl/2015/07/24/pensioenfonds-rpmi-railpen-kiest-dealing-services-van-bnp-paribas/

Naar aanleiding van het besluit van RPMI Railpen om de beleggingsactiviteiten voor een deel intern te doen, zocht men een dealing desk-oplossing om de uitvoering van haar markttransacties te optimaliseren. Na een uitgebreid due diligence-proces kwam Dealing Services als beste optie naar voren.

Van Rachit Sharma, Senior Investment Manager voor RPMI Railpen, mochten wij het volgende vernemen: “De keuze voor Dealing Services werd met name ingegeven door de brede expertise van hun team op gebied van asset classes en hun robuuste technologieplatform. Dit zal zeker bijdragen aan de ontwikkeling van ons nieuwe beleggingsproces op de lange termijn. Daarbij hebben we veel waardering voor hun duidelijke broker- onafhankelijke positionering en hun lange staat van dienst voor een brede en gevarieerde klantenkring.”

Philippe Boulenguiez, hoofd Dealing Services bij BNP Paribas Securities Services, voegde hieraan toe: “Wij zijn trots als dealing desk te zijn geselecteerd door RMI Railpen en zien ernaar uit om hen te begeleiden bij hun nieuwe zakelijke strategie. Onze oplossing zal het bedrijf helpen de toegang tot liquiditeit te optimaliseren en te profiteren van de laatste dealingtechnologie, zonder daarbij de snel veranderende eisen van de toezichthouders uit het oog te verliezen.”

RPMI Railpen beheert de bezittingen van de RPS namens het moederconcern, de Railways Pension Trustee Company Limited. Railpen Investments, de beleggingstak, is een door de FCA geautoriseerde beleggingsmanager met asset under management die de £21 miljard overtreffen.

Dealing Services biedt buy-side financiële instellingen – vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en private banks – makkelijke toegang tot de kapitaalmarkten, onder ‘best execution’ beleid. Dealing teams in Londen, Parijs en Hong Kong zoeken liquiditeit in de huidige gefragmenteerde markten, ongeacht de asset classes en regio’s, met gebruikmaking van robuuste, state-of-the-art technologie. De dienstverlening is gebaseerd op een open architectuur en een geheel brokeronafhankelijke aanpak, en is beschikbaar als standalone-oplossing of binnen het raamwerk van een reeks custody services.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top