zaterdag, augustus 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Per schip naar de Orchideeën Hoeve: het leukste uitje van Flevoland
Per schip naar de Orchideeën Hoeve: het leukste uitje van Flevoland

Per schip naar de Orchideeën Hoeve: het leukste uitje van Flevoland

  • Nederland
  • Kort geleden is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest door de ANWB uitgeroepen tot Flevolands leukste uitje. En dat is al vaker gebeurd! Deze fleurige attractie wint namelijk al meerdere jaren op rij de provinciale verkiezing. Wilt u de Orchideeën Hoeve bezoeken? De schepen van NAUPAR brengen u er naartoe!
  • OrchideeenHoeve groot
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

De Orchideeën Hoeve
In de Orchideeën Hoeve vindt u de grootste tropische tuinen van Europa. Midden-Amerika, Australië en Azië. De geuren en kleuren van al deze werelddelen ziet u hier duidelijk terug. Van duizenden soorten zeldzame orchideeën en tropische vogels tot kooikarpers, reptielen en kleurrijke Lori’s. Bent u een vlinderliefhebber? Ook dan zit u hier goed! De Orchideeën Hoeve staat namelijk bekend om haar vlindertuin; de grootste van Europa waar ruim tweeduizend vlinders leven!

Strijd om de concurrentie
Leden van de ANWB konden wekenlang stemmen op hun favoriete uitje in Flevoland. En de concurrentie was weer flink! Zo deden Natuurpark Lelystad, Netl in Kraggenburg, Stadslandgoed de Kemphaan in Almere en Bezoekerscentrum De Gesteentetuin op Schokland mee aan de competitie. Toch is het de Orchideeën Hoeve ook dit jaar gelukt om de hoofdprijs binnen te halen. Proficiat!

Met NAUPAR naar de Orchideeën Hoeve
Leuk idee: combineer uw vaartocht met een bezoek aan de Orchideeën Hoeve! Stap aan boord van een authentiek zeilschip en leg aan in de haven van Lemmer; hiervandaan hoeft u nog maar een kleine 15 minuten te rijden (openbaar vervoer/taxi ook mogelijk). Op deze manier geniet u niet alleen van een prachtige vaartocht, maar ook van een bijzonder bezoek aan de Orchideeën Hoeve; het leukste uitje van Flevoland!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top