woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Perfect gedimd licht in huis met de nieuwe draadloze dimmer van Philips Hue
Perfect gedimd licht in huis met de nieuwe draadloze dimmer van Philips Hue

Perfect gedimd licht in huis met de nieuwe draadloze dimmer van Philips Hue

  • Nederland
  • Geen draden en snoeren nodig met nieuwe en betaalbare dimmodule Philips introduceert vandaag een draadloze dimmodule voor Philips Hue voor perfect gedimd licht in huis. De dimmer van Philips Hue hoeft niet geïnstalleerd te worden en kan direct uit de verpakking gebruikt worden om verlichting in huis te dimmen.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150825-Perfect-gedimd-licht-in-huis-met-de-nieuwe-draadloze-dimmer-van-Philips-Hue.wpd#.VeCchvntmko

Perfect gedimd licht en overal te gebruiken

Het pakket bestaat uit een witte Philips Hue-lamp en een draagbare dimlichtschakelaar die werkt op batterijen. De dimmer bestaat een basisplaat die bevestigd kan worden aan de muur en een dimlichtschakelaar. Omdat de dimmer geen snoeren of draden heeft hoeven er ook geen gaten geboord te worden in huis. De dimmer kan als wandschakelaar gebruikt worden maar ook als afstandbediening omdat de dimlichtschakelaar makkelijk van de basisplaat afgehaald kan worden.

Sfeerverlichting zonder flikkeringen

Conventionele LED-dimmers zijn vaak duur om te vervangen en kunnen flikkerend, zoemend licht produceren. Met behulp van de afstandsbediening kan de helderheid van de witte Philips Hue-lamp geleidelijk aangepast worden tot de lamp uit is, zonder enige flikkering. Met de dimmer kunnen er tot tien witte Philips Hue-lampen tegelijkertijd bediend worden, zodat de helderheid van een kamer of ruimte eenvoudig aangepast kan worden.

Andere Philips Hue compatibele producten in huis, kunnen eenvoudig aan de dimlichtschakelaar worden gekoppeld met behulp van de Philips Hue Bridge.

De draadloze Philips Hue-dimmer is vanaf september 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,95. Klik hier voor meer informatie over Hue.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top