vrijdag, januari 15, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Performance Solutions & BOOM Chicago creëren ultieme klantbeleving met STARS & RATS Theatershow
Performance Solutions & BOOM Chicago creëren ultieme klantbeleving met STARS & RATS Theatershow

Performance Solutions & BOOM Chicago creëren ultieme klantbeleving met STARS & RATS Theatershow

  • Nederland
  • Performance Solutions en BOOM Chicago laten bedrijven aan de hand van een unieke theatershow kennismaken met de ultieme klantbeleving. Deze theatershow STARS & RATS combineert humoristische sketches met improvisatie en muziek en leert bedrijven hoe ook zij een Experience STAR kunnen worden.
  • Performance Solutions
  • info@performance-solutions.eu

Om vandaag de dag het verschil te kunnen maken zijn bedrijven volledig afhankelijk van hun personeel. Want iedere klantbeleving valt of staat met het klantcontact. Medewerkers die het verschil maken voldoen allemaal aan de STAR-kwaliteiten: Surprising, Touching, Assisting en Recognizing. Met STARS & RATS laten BOOM Chicago en Performance Solutions zien hoe iedereen een Experience STAR kan zijn.

Bezoekers zitten 75 minuten lang op het puntje van hun stoel en leren niet alleen hoe ze klantervaring kunnen optimaliseren, maar vertalen het geleerde ook direct naar de praktijk. Laat je overweldigen door scherpe sketches, vlugge improvisatie, muziek en confronterende inzichten. Leer dat positieve klantervaringen niet gevormd worden door een proces, maar door écht het verschil te willen maken voor klanten en medewerkers.

De STARS & RATS theatershow is een coproductie van BOOM Chicago en Performance Solutions. Samen combineren deze twee bedrijven meer dan 55 jaar ervaring in (stand-up) comedy, improvisatie, gastvrijheid en klantbeleving. De theatershow wordt volledig aangepast aan het deelnemende bedrijf, en wordt zo nog herkenbaarder maar ook confronterender (op een grappige manier!). De show is te boeken als energizer op events, als inspiratie voor teams, voor kick-offs van interne projecten die zich richten op de klantbeleving of als spetterende terug- of vooruitblik tijdens eindejaarsfeesten.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top