woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Kookkado.nl van start
Kookkado.nl van start

Kookkado.nl van start

  • Nederland
  • Medio november 2015 is de site Kookkado.nl van start gegaan. Kookkado.nl is een nieuw initiatief. Op kookkado.nl kan je een giftcard kopen waarmee alles rondom koken, tegen voordelige tarieven, aangeschaft kan worden. De ontvanger van de giftcard heeft keuze tussen zes categorieën. Een origineel cadeau voor de komende feestdagen of gewoon als bedankje voor een goede vriend. Kookkado.nl is een initiatief van Pim Haaksman. “Ik wil door Kookkado het plezier in koken stimuleren”. Als Kookmeester Pim leidt de initiatiefnemer van Kookkado.nl je door de website en geeft advies. Dat doet hij op zijn eigen wijze: doorspekt van vakkennis en met veel humor. Haaksman is een chef met 30 jaar kookervaring, trad veelvuldig op als tv-­chef en was eigenaar van een drietal kookstudio’s. Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Kookkado Pim Haaksman, initiatiefnemer Kookkado.nl telefoon: 033­466 97 37 mail: pim@kookkado.nl www.pimhaaksman.nl www.kookkado.nl
  • Kookkadologo
  • Kookkado.nl
  • www.kookkado.nl
  • vraag@kookkado.nl
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Kookkado Pim Haaksman, initiatiefnemer Kookkado.nl telefoon: 033­466 97 37 mail: pim@kookkado.nl www.pimhaaksman.nl www.kookkado.nl

Kookkado.nl van start

Een giftcard die alles biedt rondom koken!

 

Medio november 2015 is de site Kookkado.nl van start gegaan. Kookkado.nl is een nieuw initiatief. Op kookkado.nl kan je een giftcard kopen waarmee alles rondom koken, tegen voordelige tarieven, aangeschaft kan worden. De ontvanger van de giftcard heeft keuze tussen zes categorieën. Een origineel cadeau voor de komende feestdagen of gewoon als bedankje voor een goede vriend.

Van olijfolie tot thuiskok

Kookkado.nl biedt kookliefhebbers een gevarieerd assortiment. Naast keukengereedschap als potten en pannen, kun je er ook terecht voor ingrediënten als een mooie fles wijn of olijfolie. Maar dat is nog niet alles. Want wat dacht je van het volgen van een kookworkshop of zelfs het inhuren van een thuiskok? Ook daarvoor ben je bij Kookkado.nl aan het juiste webadres! Uiteraard zitten keukenapparatuur (ovens bijvoorbeeld) en kookboeken eveneens in het bredeassortiment van Kookkado.nl.

Kopen met je telefoon

De aanschaf van culinaire cadeaus is bij Kookkado.nl heel easy: gewoon kopen vanaf je smartphone. Het werkt als volgt. Je download de app, int het bedrag en bestelt met dezelfde app online je producten. Betalen vindt plaats via QRcodes.

Kookmeester Pim

Kookkado.nl is een initiatief van Pim Haaksman. “Ik wil door Kookkado het plezier in koken stimuleren”. Als Kookmeester Pim leidt de initiatiefnemer van Kookkado.nl je door de website en geeft advies. Dat doet hij op zijn eigen wijze: doorspekt van vakkennis en met veel humor. Zoals in deze videoblog waarin hij uitlegt wat Kookkado is en we kennis maken met Pablo Gastrobar.

Haaksman is een chef met 30 jaar kookervaring, trad veelvuldig op als tv-­chef en was eigenaar van een drietal kookstudio’s.

Over kookkado.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top