maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uitbreiding van roomsXXL in heel Europa
Uitbreiding van roomsXXL in heel Europa

Uitbreiding van roomsXXL in heel Europa

  • Nederland
  • Het hotelboekingsportaal roomsXX breidt uit naar andere Europese landen, schittert in een modern design en biedt nog meer veilige betaalmogelijkheden, evenals een sterk uitgebreid hotel portfolio.
  • roomsXXL.nl wordt geëxploiteerd door: profitrip GmbH
  • www.roomsXXL.nl
  • service@roomsXXL.nl
  • Hennigsdorf nabij Berlijn, mei 2015 -Persbericht -

Uitbreiding van roomsXXL in heel Europa

Na een continue stijging van het boekingsvolume op het Duitstalige hotelboekingsportaal roomsXXL.de kunnen hotels nu ook in andere Europese landen worden geboekt. Het om zijn lage prijzen, goede klantenservice en zeer betrouwbare afhandeling bekend staande hotelportaal roomsXXL breidt uit naar de Europese landen Frankrijk, België, Nederland, Noorwegen, Finland, Denemarken, Zweden, Ierland, Groot-Brittannië, Spanje en Italië. Deze portalen zijn nu beschikbaar via de lokale domeinuitgangen, zoals roomsXXL.nl (Nederland) of roomsXXL.ch (Zwitserland). Daarnaast zitten andere landen in de planning, die in het derde kwartaal van dit jaar van start zullen gaan.

Modern design en onvoorwaardelijke klantgerichtheid

Het design van roomsXXL is helemaal opnieuw ontworpen, zodat de hotelboekingen op elk apparaat duidelijk en snel kunnen worden afgehandeld. Desktop computer, tablet of smartphone – het design past zich automatisch aan de grootte van het scherm aan, zodat een optimale bediening ook bij kleinere schermafmetingen is verzekerd. Zo is het voor de klant van roomsXXL mogelijk om op elk moment en op elk apparaat zonder enig probleem een hotel te boeken.

Een verdere verbetering werd bereikt door de introductie van nog meer beveiligde betaalmogelijkheden, zoals PayPal, directe storting in Zwitserland of iDEAL in Nederland. Voor alle nieuwe markten worden betaalmogelijkheden aangeboden, die vaak binnenlands worden gebruikt om de grootst mogelijke klanttevredenheid te waarborgen. Na een succesvolle boeking ontvangt elke klant ook onmiddellijk de boekingsbevestiging, zonder lang te moeten wachten. Indien nodig, kunnen de boekingsdocumenten ook achteraf gemakkelijk worden bekeken en gedownload worden door het invoeren van de boekingscode en de achternaam. Een registratie onder vermelding van uitgebreide persoonlijke gegevens is niet nodig. Voor vragen kan men altijd terecht bij de meertalige klantenservice, die altijd bereikbaar is via een lokaal telefoonnummer.

Meer dan 100.000 hotels tegen lage prijzen en nieuwe toeristische aanbiedingen

Met de ingebruikname van de nieuwe landenportalen werd het aanbod van hotels opnieuw sterk uitgebreid. Klanten vinden op roomsXXL nu niet alleen een groter aantal hotels in Europa, maar vooral ook in de VS en Azië. Een totaal van meer dan 100.000 hotels tegen zeer redelijke prijzen is nu wereldwijd beschikbaar om te boeken. Door de aankoop van hotelaccommodatie in grote volumes kan roomsXXL aantrekkelijke kortingen aan haar klanten doorgeven en goedkoper zijn dan meer populaire boekingsportalen. Naast de hotelkamers kan men nu ook vervoer naar de luchthaven evenals uitstapjes en autoverhuur tegen aantrekkelijke tarieven boeken. Het toeristische aanbod is daarmee compleet.

Voor het succes van roomsXXL zijn vooral de klanten zelf verantwoordelijk. De vele positieve beoordelingen die tot nu toe werden ontvangen spreken voor zich. Maar ook opbouwende kritiek is welkom om voor een continue verbetering van het aanbod te zorgen.

Over roomsXXL

Als middenstandsonderneming met vestiging in Duitsland richten wij ons primair op reizigers vanuit Europa. Ons doel is het om tegen gunstige prijzen te bemiddelen in hotelovernachtingen in hotels over de hele wereld. Trouw aan het motto ‘serieus, voordelig en veilig’. Bovendien worden alle boekingen door onze meertalige toerisme-vakkrachten afgehandeld. We zijn altijd voor u bereikbaar: 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar.

Als actief lid van de Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR, de vereniging ‘alliantie zelfstandige reisondernemers in bondsverband’) met vestiging in Berlijn, versterken wij niet alleen de toeristische middenstand in Duitsland, maar kunnen wij onze medewerkers ook voortdurend verder opleiden. Zo kunnen wij onze klantenservice continu verbeteren.

De zoektocht naar, en de prijsanalyse van, hotelkamers op roomsXXL berust op een door ons zelf ontwikkelde technologie. Onze innovatiekracht heeft ons binnen de Europese Unie tot een sterke partner gemaakt, waarbij wij worden ondersteund door middelen van het Bundesministeriums für Wirtschaft und Technologie (het Duitse ministerie van Economische Zaken en Techniek).

Wat ons betreft hoeven hotelovernachtingen in zelfs de beste hotels ter wereld niet duur te zijn. Op roomsXXL bieden wij speciale hoteltarieven die we met onze partners hebben uitonderhandeld. Vaak reserveren (op ons eigen risico) grote aantallen kamers vooraf, tegen een gunstige prijs. Die besparingen geven we dan aan onze klanten door. Zo hebben we een trouw klantenbestand kunnen opbouwen – mensen die steeds weer profiteren van onze topaanbiedingen.

Contact

roomsXXL.nl

+31 2 0808 7474

service@roomsXXL.nl

www.roomsXXL.nl

roomsXXL.nl wordt geëxploiteerd door:

profitrip GmbH

Veltener Str. 1

16761 Hennigsdorf bei Berlin

Duitsland

Over PM roomsXXL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top