zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Personal branding voor studenten
Personal branding voor studenten

Personal branding voor studenten

Talentree de innovatieve arbeidsbemiddelaar voor studenten en bedrijven gaat mee met de tijd. Studenten moeten tegenwoordig niet alleen representatief overkomen in een sollicitatiegesprek maar ook online. Dat is de reden dat 17 augustus 2009, Amsterdam – Talentree studenten online personal branding tips meegeeft.

Personal Branding 
Talentree merkt op dat het voor studenten belangrijk is om zichzelf online te profileren en op te passen met het verspreiden van persoonlijke informatie. Personal branding is het presenteren van een persoon als een merk. Dit fenomeen is ooit begonnen onder freelancers. Door een toenemend aantal sociale netwerken op internet is het belang van personal branding enorm toegenomen. De persoonlijke paginafs dwingen mensen meer van zichzelf te laten zien dan alleen een naam met pasfoto. Hiermee wordt van elke student verwacht dat hij/zij aan personal branding doet.

Persoonlijkheidsmerk 
Een persoonlijkheidsmerk moet een positief beeld van een persoon oproepen. Dit merk moet de werkelijke persoonlijkheid en competenties uitstralen waarmee de student zich onderscheid. Studenten moeten daarom bewust worden van hun kwaliteiten en de manier waarop ze hun talent en ambitie voor zich laten spreken. Talentree helpt studenten door ze te wijzen op het belang hiervan en een aantal tips mee te geven. Dit initiatief wordt door studenten zeer enthousiast ontvangen.

Online solliciteren & presenteren 
Veel studenten vergeten dat iedereen mee kan kijken met wat een ieder op internet zet. Bovendien is internet een medium waarbij het nagenoeg onmogelijk is fotofs of bestanden te wissen. Dit houdt in dat alle exclusieve privé fotofs over twintig jaar nog steeds te vinden zijn. In de huidige wereld waarbij de digitale informatievoorziening steeds belangrijker wordt is het normaal geworden dat iedere sollicitant via internet opgespoord wordt door zijn of haar potentiële werkgever. Deze werkgever komt deze bestanden ook zeker een keer tegen. Dit is de reden waarom Talentree elke student hierover informeert en adviseert.

Talentree bereid haar studenten goed voor door ze te wijzen op het belang van personal branding.

Source: http://www.talentree.nl/

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top