maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Peru’s Controlled Foreign Company Rules Regime
Peru’s Controlled Foreign Company Rules Regime

Peru’s Controlled Foreign Company Rules Regime

 • Nederland
 • Peru's "Controlled Foreign Company Rules" (CFK regels) zijn van kracht sinds 1 januari 2013. Deze nieuwe regeling is van toepassing op alle Peruaanse ingezetene, die een niet-gevestigde entiteit die, volgens de wet, kwalificeert als een Controlled Foreign Company (CFC) met betrekking tot hun passief inkomen regelt.
 • Amicorp Netherlands B.V.
 • http://www.amicorp.com
 • netherlands@amicorp.com
 • http://www.amicorp.com/AmiNews/PeruJune2013/English.html

Zo zal CFK regels zijn van toepassing op passieve inkomsten ontvangen (niet per se verdeeld) door een onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerd door een Peruaanse ingezeten. Een niet-gedomicilieerde onderneming wordt geacht bestuurd door een Peruaanse inwoner toen, aan het einde van het fiscale jaar (31 december), direct of indirect (alleen of samen met eventuele verbonden partij) die hij of zij bezit meer dan 50% van het eigen vermogen, baten of de stemrechten van de niet-gedomicilieerde entiteit (hierna:, 50% Test). Een onderneming wordt onderworpen zijn aan CFC Regels als:

 1. Voor fiscale doeleinden, het bedrijf heeft aparte rechtspersoonlijkheid. De wet specifiek dat de volgende entiteiten worden beschouwd als niet-gedomicilieerd in Peru: ondernemingen, beleggingsfondsen, trusts, partnerships, joint ventures en stichtingen.
 2. Is opgenomen, gedomicilieerd of inwoner van een land of gebied dat geen belasting, een laag belastingtarief of het toepasselijke belastingtarief opgelegd is gelijk of lager tot 75% van de inkomstenbelasting dat van toepassing zou zijn in Peru (werkelijk betaalde bedrag).

De volgende inkomsten wordt als passief inkomen worden beschouwd:

 1. Dividenden en elke vorm van uitbetaling van de winst (met uitzondering van dividenden betaald door een CFC naar een andere CFK betaald).
 2. Belangen (tenzij de CFC is een bank of financiële instelling).
 3. Royalties.
 4. Meerwaarden die voortvloeien uit de verkoop van de verkoop van onroerend goed en effecten.

Passief inkomen gelijk of lager dan 20% van het totale inkomen van een CFC worden niet onderworpen aan CFC-regels. Naast de CFK regels en de anti-ontwijking wetgeving te voltooien, de Peruaanse Belastingdienst ook opgenomen Regel XVI. Aldus wordt de Peruaanse Belastingdienst bevoegd om transacties puur het gevolg van fiscale redenen negeren. Vandaar dat voor fiscale doeleinden een stof-over-formulier principe is van toepassing. In het licht van het bovenstaande, kan Amicorp de volgende oplossingen voor te stellen:

Foreign Investment Fund

oprichting van een buitenlands beleggingsfonds met een pool van Peruaanse ingezeten beleggers met soortgelijke beleggingsrisico. Elke belegger kan deelnemen met minder dan 50% van de aandelen van dat fonds. Het fonds heeft een vermogensbeheerder en een fund administrator, niet gerelateerd aan de belegger en onder controle. Zo hoeft de belegger geen controle. Risico van de onderliggende beleggingen worden gehouden door de investeerders op basis van hun deelname in het fonds. Met de hierboven genoemde structuur, is het 50%-criterium niet voldaan, zolang de Peruaanse belegger minder dan 50% van het eigen vermogen en de winst van de fonds en de stemrechten van het fonds blijft bij de fondsbeheerder. Aangezien het fonds heeft een onafhankelijke vermogensbeheerder, fund administrator en accountants de buitenlandse fonds komen niet in aanmerking als CFK.

Onherroepelijke Discretionaire Trust

Met behulp van een onherroepelijke discretionary trust de Peruaanse bewoner, die als oprichter (de “oprichter”) draagt ​​de eigendom van de activa aan de trustee die titel houdt aan dergelijke activa specifiek ten behoeve van aangewezen personen (de “begunstigden”). een onherroepelijke vertrouwen kan niet meer worden gewijzigd of beëindigd, tenzij de akte voorziet in specifieke bevoegdheden voor de trustee om dat te doen. Bovendien, als de trust discretionaire de trustee heeft de keuze of het vermogen om te doen wat nodig is om het vertrouwen te beheren is. Dus, zodra de activa worden overgedragen aan de trustee de insteller geen controle heeft over de activa en kan daarom niet worden beschouwd als CFC van de oprichter. Zoals voor de begunstigden, zolang ze geen toegang hebben tot de winst of deze hebben niet op hun beschikking, moet de 50%-criterium, niet worden geacht te zijn voldaan en daarom CFK regels zijn niet van toepassing. Tot slot, voor stof doeleinden is het raadzaam onder leeftijd begunstigden te hebben.

Split Trust

Een trust bestaat wanneer een trustee houdt titel om activa specifiek ten behoeve van aangewezen personen. Hoewel een vertrouwensrelatie kan worden vastgesteld voor een aantal redenen, het uiteindelijke doel is om de activa over te dragen aan haar begunstigden. De trustee wordt de juridische eigenaar van het onroerend goed vertrouwen en de begunstigde wordt de economische eigenaar van het onroerend goed vertrouwen. In een split Trust, zijn twee trusts gevormd: een worden herroepen en de andere onherroepelijke. Een holding is opgericht, die twee klassen afgeeft aan de trusts, inkomen aandelen (“gewone aandelen”) en zero-dividend preferente aandelen. De preferente aandelen worden uitgegeven aan de trustee van de herroepbaar vertrouwen wanneer maakt zij de vaste activa ontvangen van de insteller van de trust aan de holding. Deze aandelen zijn niet dividendgerechtigd inkomen. De gewone aandelen worden uitgegeven aan de trustee van de onherroepelijke trust (de “Income Trust”) na de overname door de trustee en deze aandelen hebben stemrecht. De gewone aandelen zijn gerechtigd te profiteren van de door de activa inkomsten en bieden de trustee van de Income Trust stemgerechtigde controle over de holding.

De oprichter is een begunstigde van het kapitaal vertrouwen zijn, maar niet van het inkomen vertrouwen. Op deze manier kan de insteller een terugkeer van kapitaal inbreng krijgen als hij of zij wil door het afstoten van de hoofdstad. De Settlor heeft meer flexibiliteit om in het buitenland te gebruiken of te vervreemden van de activa. Tenslotte, voor stof doeleinden is het ook raadzaam jonger begunstigden te hebben.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top