woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Peter Goedvolk start nieuw bedrijf COUNT
Peter Goedvolk start nieuw bedrijf COUNT

Peter Goedvolk start nieuw bedrijf COUNT

  • Nederland
  • De Rotterdamse ondernemer Peter Goedvolk bundelt al zijn zakelijke activiteiten in een nieuwe onderneming met de naam COUNT. Vanuit de voormalige directiekamer van één van zijn inspiratiebronnen, D.G. van Beuningen, wordt de handel en logistiek van grondstoffen samengebracht.
  • MissPublicity
  • http://www.misspublicity.nl
  • mail@misspublicity.nl
  • ROTTERDAM, 3 december 2014 –

COUNT heeft serieuze belangen in soft commodities waaronder cacao, hard commodities zoals olie en gas en ook renewables als biodiesel. Bovendien heeft COUNT deelnemingen in bedrijven ter ondersteuning van de logistieke keten voor de commodity trading. COUNT is wereldwijd actief, heeft een omzet met de aangesloten bedrijven van reeds honderden miljoenen en er werken meer dan vijfhonderd mensen.

Peter Goedvolk is blij dat hij zijn aandacht weer volledig op het ondernemerschap heeft. “Ondernemen is vooruit kijken, teleurstellingen archiveren en kansen zien. De ervaring opgedaan bij de uitbouw van mijn vorige onderneming draag ik voor altijd met trots. Van de dag dat ik mijn eerste tankwagen kocht en zelf ondernemer werd tot het bereiken van een onderneming met een omzet van $ 20 miljard. Het vormt de basis van ons nieuwe bedrijf. Met een sterk team werken wij met ervaring en toewijding aan een nieuwe toekomst. De wereld is in transitie en wij zijn ervan overtuigd dat er ruimte is voor een ervaren speler met oog voor alle kansen in deze veranderingen.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top