woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips behoort tot wereldwijd voornaamste innovatieve ondernemingen
Philips behoort tot wereldwijd voornaamste innovatieve ondernemingen

Philips behoort tot wereldwijd voornaamste innovatieve ondernemingen

  • Nederland
  • Koninklijke Philips is 20 plaatsen gestegen op de door de Boston Consulting Group samengestelde lijst van de 50 meest innovatieve ondernemingen ter wereld en eindigt dit jaar daarmee op de 29e plaats.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20141031-Philips-behoort-tot-wereldwijd-voornaamste-innovatieve-ondernemingen.wpd#.VFdof_mG_Hk

Innovatie is een belangrijke drijfveer voor Philips, dat ernaar streeft om in 2025 jaarlijks het leven van drie miljard mensen te verbeteren. De positie op de ranglijst van dit jaar, waarvoor de Boston Consulting Group duizenden leidinggevenden op seniorniveau heeft geënquêteerd om inzicht te krijgen in trends op innovatiegebied en te kunnen vaststellen wat de meest innovatieve ondernemingen ter wereld zijn, is daar een afspiegeling van.

Philips combineert internationaal toonaangevende expertise op R&D- en designgebied om antwoorden te vinden op de uitdagingen waar de wereld op langere termijn mee te maken krijgt – zoals een stijgende zorgvraag, meer nadruk op persoonlijk welzijn en de toenemende vraag naar energiezuinige oplossingen – om te komen tot creatieve oplossingen voor de behoeften die mensen hebben.

“Al ruim 120 jaar verbeteren we mensenlevens door middel van een gestage stroom baanbrekende innovaties. Onze stijging op deze ranglijst laat zien dat ons tempo op dit belangrijke terrein toeneemt. De Boston Consulting Group hanteert strenge criteria en ik ben dan ook trots op onze hogere notering. Dit is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van de duizenden Philips-medewerkers die bijdragen aan het realiseren van onze innovaties”, aldus Jim Andrew, Chief Strategy and Innovation Officer bij Philips.

Afgelopen september heeft Philips tijdens het Philips Innovation Event aan de hand van een scala aan innovatieve producten en diensten laten zien welke inzet wordt geleverd om een duurzamere toekomst te realiseren.

Dit jaar staat Philips ook stil bij het honderdjarig bestaan van Philips Research, een van de grootste commerciële onderzoeksorganisaties ter wereld en goed voor 165.000 toegekende patenten.

Kijk op www.philips.com/newscenter voor meer informatie over Philips en innovatie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top