vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips brengt een ode aan beauty
Philips brengt een ode aan beauty

Philips brengt een ode aan beauty

  • Nederland
  • Op woensdag 27 november 2013 opent Philips de deuren van de tijdelijke Philips Beauty Store in Amsterdam. Het is het begin van een nieuw tijdperk, waarin de schoonheidssalon thuiskomt.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.newscenter.philips.com
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131126-Philips-brengt-een-ode-aan-beauty.wpd#.UpUx08TuJR8

Met een rijke historie van 50 jaar beauty staat Philips aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk, waarin de wensen van vrouwen ten aanzien van beauty meer dan ooit centraal staan. Philips streeft ernaar innovaties die van betekenis zijn, te bieden. In beauty betekent dit ‘van betekenis voor JOU’, voor jou als individuele vrouw. Om de wensen van vrouwen over de gehele wereld te kunnen beantwoorden, luistert Philips actief naar vrouwen en gaat de dialoog met hen aan en laat hen de innovaties testen. Met de opening van de tijdelijke Beauty Store kunnen vrouwen nu in Amsterdam de wereld van beauty ervaren. De wereld van beauty, van huid- en haarverzorging, van technologie, van innovatie en van trends. De wereld van Philips Beauty.

Wereldwijde primeur in Amsterdam

De Philips Beauty Store onthult als eerste wereldwijd de Philips VisaCare. Deze geheel nieuwe, state-of-the-art innovatie maakt het mogelijk om zelf thuis een microdermabrasie-behandeling te doen.

Alle beautytools van Philips – van haarverzorging, tot huidverzorging tot ontharing – zijn ontwikkeld om vrouwen over de gehele wereld er geweldig uit te laten zien en zich geweldig te laten voelen. Om vrouwen de zichtbare resultaten te bieden bij thuisgebruik. Allen ontworpen door internationale awardwinnende experts op het gebied van technologie, huid en design.

De Philips Beauty Store is geopend van woensdag 27 november tot en met zaterdag 21 december 2013.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top