maandag, mei 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips: Dimmen als de zachte gloed van een zonsondergang
Philips: Dimmen als de zachte gloed van een zonsondergang

Philips: Dimmen als de zachte gloed van een zonsondergang

  • Nederland
  • Philips introduceert Philips LED WarmGlow-reeks; het lichteffect wordt warmer naarmate je meer dimt Koninklijke Philips, wereldwijde marktleider in verlichting, introduceert LED WarmGlow, een dimbare LED-lamp die niet alleen gedimd kan worden maar ook van kleur kan veranderen. Als de lamp wordt gedimd, verandert de nieuwe Philips LED WarmGlow van een warm, geelwit licht dat lijkt op het licht van een gloeilamp naar een warmer, roodachtig wit licht dat lijkt op een zonsondergang. Dit zorgt voor een meer intense belevenis van licht in je woning.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150901-Dimmen-als-de-zachte-gloed-van-een-zonsondergang.wpd#.VebBPxHtmko

“Wij begrijpen welke impact het juiste licht kan hebben in een woning. Een subtiele aanpassing van de tint kan een sfeer volledig veranderen of een stemming versterken”, zegt Maikel Klomp, Global Product Manager LED Lamps. “Met de Philips LED WarmGlow bieden wij een LED-lamp van hoge kwaliteit die sfeerverlichting geeft voor elke kamer in huis, – en tegelijkertijd – ook de juiste opbrengst levert in termen van energie-efficiëntie en levensduur.”

De Philips LED WarmGlow is een LED lamp van hoge kwaliteit en geeft kleuren op een natuurlijke manier weer. Gebruik de lamp ongedimd tijdens het koken of als de kinderen hun huiswerk maken, en dim hem dan eenvoudig om een ontspannende omgeving te creëren voor het avondeten of speeltijd met de kinderen. De Philips LED WarmGlow kan net als andere Philips LED-lampen gebruikt worden, enkele voorbeelden om de nieuwe reeks te gebruiken:

  • Probeer de Philips LEDspot WarmGlow in de keuken of de badkamer
  • De Philips LEDlamp WarmGlow Clear in de slaapkamer of woonkamer
  • Philips LEDcandle WarmGlow Clear in de kroonluchter van de eetkamer voor een warm en diffuus lichteffect.

Naast het verhogen van sfeer in huis hoeft de Philips LED WarmGlow-reeks minstens 15 jaar niet vervangen¹ te worden en kan het tot 80% energiebesparing opleveren².

De WarmGlowreeks is vanaf september 2015 verkrijgbaar. Zie voor meer informatie Philips Lighting.

¹ 15 jaar is de gemiddelde levensduur op basis van een gemiddeld gebruik van 2-3 uur per dag
² 85% energiebesparing ten opzichte van een 60 W gloeilamp (9 W/60 W = 0,15×100 = 15%)

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top