maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips Disney LED-kaarsjes Princess, Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen het speeluurtje tot leven
Philips Disney LED-kaarsjes Princess, Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen het speeluurtje tot leven

Philips Disney LED-kaarsjes Princess, Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen het speeluurtje tot leven

  • Nederland
  • Een kinderkamer is niet zomaar een kamer. Het is een plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten, die ze kunnen omtoveren tot hun versterkt kasteel of hun nestje. Voortaan kunnen ouders de speelruimte van hun kinderen verfraaien en hun verbeelding stimuleren, door er LED-kaarsjes in te plaatsen.
  • CandlesMickeyMouse-160px
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131114-Philips-Disney-LED-kaarsjes-brengen-het-speeluurtje-tot-leven.wpd#.UoYbgMT3FZ8

De Philips Disney LED-kaarsjes stralen een warme gloed uit die de zachtheid en het geflikker van een echte kaarsvlam nabootst, zonder het gevaar van warm kaarsvet of naakte vlammen. Of het kind nu een Disneyprinses in wording dan wel een onvoorwaardelijke fan van Minnie en Mickey Mouse is, het ontspannende, diffuse licht verleent zijn speelmomenten een vleugje magie.

Om de kaarsen aan en uit te zetten volstaat het om ze te kantelen. Ze zijn zo eenvoudig te gebruiken dat kinderen in hun eentje een betoverende sfeer in hun kamer kunnen scheppen. De lampen worden via een USB-snoer overdag opgeladen zodat ze de hele nacht kunnen branden.

De kaarsen zijn veilig in het gebruik dankzij de LED-technologie, blijven koud aanvoelen en zijn voorzien van een velcrostrip om de snoeren netjes bijeen te houden.

Minnie en Mickey Mouse zijn al generaties lang inspirerende figuurtjes voor kinderen: Mickey Mouse, het leuke, optimistische en guitige maatje, en Minnie Mouse, de ‘leading lady’ van Disney. In het Disney Princess-gamma zijn er de modellen Assepoester, Rapunzel, De Schone Slaapster en Sneeuwwitje; kortom alles wat een prinsesje in spé nodig heeft om haar speelruimte op te vrolijken en de grootste sprookjes tot leven te brengen. De LED-kaarsjes van Philips zijn niet alleen ideale accessoires voor de slaapkamer maar laten het ouders ook toe de magie van Disney door te trekken naar de dagelijkse omgeving van hun kinderen.

Trend: alle kaarsen in het LED-gamma van Philips passen perfect bij de pastelkleuren en zachte tinten in een kinderkamer.

Tip: gebruik ze om een zacht licht te creëren in het teken- en leeshoekje van je kinderen. Het zal hen aanzetten om te tekenen, geïnspireerd door de Disneyfiguurtjes.

Prijs

  • Philips Disney LED Candle Princess: LED-kaarsje met Princess € 9,95
  • Philips Disney LED Candle Mickey & Minnie: LED-kaarsje met Mickey Mouse en Minnie Mouse € 19,95

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top