woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips Disney SoftPals verlichten de kinderkamer
Philips Disney SoftPals verlichten de kinderkamer

Philips Disney SoftPals verlichten de kinderkamer

  • Nederland
  • Draagbare nachtlampjes geïnspireerd door Disneypersonages Mike en Sulley van Monsters Inc.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131216-Philips-Disney-SoftPals-verlichten-de-kinderkamer.wpd#.Uq9JmPTuJR8

Met de nieuwe Philips Disney SoftPals wordt het slapengaan voor kinderen iets om naar uit te kijken. De draagbare LED-nachtlampjes zijn er in de vorm van Sulley en Mike van Disney/Pixar Monsters Inc en in Mickey en Minnie Mouse. Het zachte en gebruiksvriendelijke nachtlampje straalt een warme gloed uit en geeft kinderen ‘s nachts een gevoel van veiligheid bij het inslapen of als ze midden in de nacht wakker worden.

Deze kindvriendelijke lampen zijn voorzien van het innovatieve LED-systeem van Philips dat koud aanvoelt. De Philips Disney SoftPals zijn veilig en worden opgeladen op een basis terwijl de kinderen slapen, zodat ze klaar staan in geval de kinderen ‘s nachts wakker worden. De kleine, maar slimme nachtlampjes gaan aan door ze even te kantelen. Er zitten geen kleine onderdelen of scherpe kantjes aan de lampen en de snoeren zitten veilig verstopt onder een kabelbinder. Het slimme ontwerp van Philips houdt de kinderhandjes dus veilig.

Mickey en Minnie Mouse zijn al generaties lang inspirerende figuurtjes voor kinderen. Voor de hilarische noot zorgen Sulley en Mike van Disney/Pixar, die dit jaar hun comeback maken, op tijd voor de nieuwe film Monsters University. De SoftPals draagbare nachtlampjes van Philips zijn niet alleen ideale accessoires voor de slaapkamer maar zorgen dat de magie van Disney ook in de dagelijkse omgeving van kinderen komt.

Prijs

  • SoftPals draagbare nachtlamp Mike € 34.95
  • SoftPals draagbare nachtlamp Sulley € 34.95
  • SoftPals draagbare nachtlamp Mickey € 34.95
  • SoftPals draagbare nachtlamp Minnie € 34.95

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top