zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips en brillenglazenexpert Essilor introduceren Philips EyeCarePro: de eerste bureaulamp die zich aanpast aan ogen en bril
Philips en brillenglazenexpert Essilor introduceren Philips EyeCarePro: de eerste bureaulamp die zich aanpast aan ogen en bril

Philips en brillenglazenexpert Essilor introduceren Philips EyeCarePro: de eerste bureaulamp die zich aanpast aan ogen en bril

 • Nederland
 • Philips en brillenglazenexpert Essilor brengen een unieke bureaulamp op de markt: Philips EyeCarePro. Deze innovatieve bureaulamp kan naar persoonlijke lichtkleur, -voorkeur en -intensiteit ingesteld worden. In combinatie met gepersonaliseerde brillenglazen van het merk Varilux wordt het zicht- en leescomfort aanzienlijk verbeterd.
 • Koninklijke Philips Electronics N.V.
 • http://www.philips.nl
 • nanda.huizing@philips.com
 • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140828-Philips-en-brillenglazenexpert-Essilor-introduceren-Philips-EyeCarePro.wpd#.U_9xv_l_vHk
 • Gepersonaliseerd licht, passend bij ieders zichtvermogen en lichtvoorkeuren
 • Verbetering van lees- en kijkcomfort
 • Speciaal voor de leesbrildragers

Het nieuwe verlichtingsproduct speelt in op de veranderende rol van licht in onze maatschappij en persoonlijke leefomgeving. Naarmate we ouder worden, gaat het zicht steeds verder achteruit. Een 60-jarige heeft tien keer meer licht nodig om dezelfde dingen te zien dan een 20-jarige. Het is daarnaast bewezen dat ogen minder snel vermoeid raken bij de juiste verlichtingscondities. Een vijftigjarige leest bovendien twee keer zo snel bij koele lichttonen dan bij warm licht.

Bianca van der Zande, senior scientist Lighting voor Health & Wellbeing van Philips: “Met de EyeCarePro hebben we een bureaulamp ontwikkeld die te personaliseren is naar eigen gebruiksvoorkeur en wensen. Iedereen is uniek en de hoeveelheid licht is afhankelijk van de omgeving, het oog zelf en het brein. We weten dat op een zekere leeftijd de ogen achteruit kunnen gaan. Deze bureaulamp is zo in te stellen dat u meer oogcomfort zult ervaren bij het lezen en beter kleine details kunt zien”.

Luan Vercruysse, Brand Manager van Varilux by Essilor: “Het oog is net zoals een vingerafdruk; geen enkele is hetzelfde. Onze brillenglazen houden rekening met de fysiologie van ieders oog én de manier waarop men kijkt. Bij zo’n persoonlijk zicht past dan ook het beste een bureaulamp waarvan het licht aangepast kan worden naar eigen behoefte. Met de Philips EyeCarePro zien wij onze gezamenlijke expertise in licht en zicht voor het eerst gebundeld”.

Philips EyeCarePro

De persoonlijke instellingen van de Philips Eyecare Pro, samen met gepersonaliseerde Varilux brillenglazen zorgen ervoor dat het genieten van een mooi boek net zo normaal en makkelijk blijft als altijd:

 • Gelijkmatige lichtverspreiding vermindert verblinding
 • De Philips EyeCare Pro is zodanig ontworpen dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt en er minder hinderlijke reflecties en verblindingen optreden.
 • Intensiteit voor optimaal oogcomfort
 • Lezen, schrijven, hobby- en handwerk; allen vereisen een ander lichtintensiteitsniveau. Daarom zijn er bij deze lamp vier verschillende instellingen mogelijk.
 • Lichtkleur voor scherper zicht; Het aanpassen van de lichtkleur verbetert het contrast van leesmateriaal en leidt tot het beter waarnemen van details. Er zijn zes verschillende instellingen voor de lichtkleur mogelijk met de nieuwe Philips EyeCare Pro bureaulamp.
 • Prijs en beschikbaarheid

De Philips Eyecare Pro is verkrijgbaar bij onafhankelijke opticiens in Nederland en België. De Philips Eyecare Pro heeft een verkoopadviesprijs van € 179,-.

Ga voor meer informatie naar: http://www.essilor.nl/beterzicht

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top