dinsdag, maart 9, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Philips en Máxima Medisch Centrum aantrekkelijkste werkgevers 2017
Philips en Máxima Medisch Centrum aantrekkelijkste werkgevers 2017

Philips en Máxima Medisch Centrum aantrekkelijkste werkgevers 2017

  • Nederland
  • Philips en Máxima Medisch Centrum zijn vandaag benoemd als meest aantrekkelijke werkgever van 2017. Dit is het resultaat van het Randstad Employer Brand Research onder 13.080 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar naar de aantrekkelijkheid van bedrijven. In dit onderzoek scoren werkenden en niet-werkenden bekende en minder bekende werkgevers op onder andere primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, baanzekerheid en werksfeer. Uit 453 organisaties kozen zij de twee Eindhovense bedrijven uit de technologie- en zorgsector als winnaar van de Randstad Award 2017.
  • Philips
  • info@philips.nl

Respondenten geven ook antwoord op de vraag welke aspecten van belang zijn om als werkgever aantrekkelijk gevonden te worden. Algemeen directeur Randstad Reiant Mulder reikte de prijs uit: “Beide bedrijven mogen trots zijn. Deze waardering komt direct van het Nederlands publiek. Het valt op dat zowel Philips als Máxima Medisch Centrum in de kopgroep zitten als het gaat om een goede balans tussen werk en privé. Philips scoort daarnaast hoog op het gebied van nieuwste technologieën en carrière mogelijkheden. Maxima Medisch Centrum blinkt uit in snelle groei in waardering en forse stijging van naamsbekendheid.”

werken bij überhippe digitale bedrijven niet in trek

Een opvallend resultaat uit het onderzoek is dat 68% van de werkenden niet direct warm loopt voor een baan bij een überhip techbedrijf. Dat geldt voor maar liefst 68% van de werkenden in Nederland. 83% verwacht dat werken in een digitale innovatieve omgeving niet bij hem of haar past. Veel werkenden denken dat hun vaardigheden niet aansluiten (68%) en volgens 67% zou er in zulke bedrijven een harde bedrijfscultuur bestaan en is er een hoge werkdruk (52%) met weinig zekerheid (45%).

> bekijk het volledige persbericht inclusief onderzoeksresultaten

Koninklijke Philips en Máxima Medisch Centrum trotse winnaars Randstad Award 2017.

over de Randstad Award

De Randstad Award is de jaarlijkse prijs voor de aantrekkelijkste werkgevers van Nederland; gekozen door het Nederlands publiek. Dit onderzoek voert Randstad al 17 jaar uit. De respondenten (mannen en vrouwen, werkend en niet-werkend in de leeftijd van 18 tot 65 jaar) kiezen uit de 453 grootste Nederlandse organisaties de aantrekkelijkste werkgevers. Onderzoeksbureau Kantar TNS heeft in november en december 2016 een representatief online panel van meer dan 13.080 respondenten een vragenlijst laten invullen. Het onderzoek geeft ook antwoord op de vraag welke aspecten van belang zijn om als werkgever aantrekkelijk gevonden te worden. Wereldwijd is het Randstad Employer Branding Research gehouden onder 160.000 respondenten in 26 landen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top