zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips: Geniet van de meeste koffiespecialiteiten met de nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe
Philips: Geniet van de meeste koffiespecialiteiten met de nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe

Philips: Geniet van de meeste koffiespecialiteiten met de nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe

  • Nederland
  • De nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe biedt de grootste keuze koffiespecialiteiten uit een compact apparaat. Met elf koffievarianten, die met één druk op de knop kunnen worden bereid, kan je met de Saeco PicoBaristo in je eigen keuken de verscheidenheid en kwaliteit van drankjes van een barista evenaren.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20151028-Geniet-van-de-meeste-koffiespecialiteiten-met-de-nieuwe-Saeco-PicoBaristo-One-Touch-Milk-Carafe.wpd#.VjC5KrcvfDc

Stel je eigen ideale koffie samen

Naast het grote aanbod aan koffiespecialiteiten kan je met Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe je koffie gemakkelijk aan je eigen smaak aanpassen, waardoor je authentieke Italiaanse koffie kunt zetten voor elk moment van de dag. De intelligente gebruikersinferface beschikt over twaalf knoppen en een breed scherm waarop de combinatie van tekst en iconen het gebruiksgemak vergroot. Dankzij de geheugenfunctie onthoudt het apparaat jouw favoriete koffie aan de hand van het volume van je koffie.

Dankzij de unieke melkkaraf die voorzien is van de gepatenteerde Latte Perfetto-technologie wordt elk koffie die je zet afgemaakt met een zijdezacht laagje melk. Doordat de melk twee keer opgeschuimd wordt, schenkt het apparaat zonder spetters een romig laagje in je kopje op precies de goede temperatuur. Ook zorgt de Quick Clean-functie ervoor dat je de karaf met één druk op de knop na elk gebruik grondig kunt reinigen. De karaf kan makkelijk worden opgeborgen in de koelkast als hij niet wordt gebruikt en is vaatwasserbestendig.

Compacte en stijlvolle vormgeving

Ruimtebesparing is momenteel een belangrijke trend voor meer woongemak en mensen zoeken steeds vaker naar oplossingen die op een slimme en creatieve manier maximaal gebruik maken van de ruimte in hun keuken. De Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe is speciaal met deze trend in gedachten ontworpen. Het compacte ontwerp is zorgvuldig afgewerkt, met een iconische voorkant van roestvrij staal. De Saeco PicoBaristo is daarmee een ideaal apparaat voor mensen die graag willen genieten van een verscheidenheid aan kwaliteitskoffies gezet met verse bonen, maar geen concessies willen doen op het gebied van stijl, design en ruimte.

Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken*

Om alleen de meest smakelijke koffie te zetten met puur water, is de nieuwe PicoBaristo One Touch Milk Carafe uitgerust met de meest recente innovatie van Saeco: het gepatenteerde AquaClean-filter. Het filterproces is verbeterd dankzij de ionenwisselaar en een microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt, waardoor het risico dat kalkaanslag de werking van je apparaat aantast aanzienlijk afneemt. Dankzij deze unieke functies zorgt het AquaClean-filter (mits regelmatig vervangen) ervoor dat je 5.000 kopjes* kunt zetten zonder het apparaat te ontkalken.

De échte koffie van de Italiaanse uitvinder van volautomatische espressomachines

Saeco’s volledig automatische espressomachines worden al dertig jaar vervaardigd met de precisie van een ingenieur, het oog van een ontwerper en de deskundigheid van een professionele barista, om zo een authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij jou thuis te brengen. Saeco bouwt trots voort op deze traditie en is uitgeroepen tot de perfecte espresso volgens Italiaanse kenners**. Het gepatenteerde, 100% keramische maalmechanisme van de Saeco PicoBaristo zorgt ervoor dat je de maximale smaak uit je koffiebonen kunt halen, zonder ze te heet te maken of te verbranden, onafhankelijk van welke melange je kiest. Bovendien beschikt dit koffiezetapparaat over tien aanpasbare maalinstellingen, van de fijnste maling voor een sterke espresso tot de grofste maling voor een lichtere koffie. Met de Quick Heat Boiler kun je de ideale espresso en cappuccino te zetten zonder de wachttijd, waarbij het geheim zit in de lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal, die snel en veilig hoge temperaturen kan bereiken.

De nieuwe Saeco PicoBaristo HD8927/01 is vanaf 1 november 2015 verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 849,99 EURO.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top