dinsdag, september 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips hue breidt uit met LED-spots en Philips Disney StoryLight voor kinderkamers
Philips hue breidt uit met LED-spots en Philips Disney StoryLight voor kinderkamers

Philips hue breidt uit met LED-spots en Philips Disney StoryLight voor kinderkamers

 • Nederland
 • Philips introduceert met de hue LED-spot (GU10 fitting) en Philips Disney StoryLight nieuwe producten in de hue familie. Deze uitbreidingen verbreden het plezier van gepersonaliseerde lichtaansturing thuis via een smartphone of tablet.
 • Koninklijke Philips Electronics N.V.
 • http://www.philips.nl
 • nanda.huizing@philips.com
 • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131105-Philips-hue-breidt-uit-met-LED-spots-en-Philips-Disney-StoryLight-voor-kinderkamers.wpd#.UnjMJvn3

De nieuwe hue LED-spots met GU10 fitting bieden de mogelijkheid hue te installeren in accentverlichting- en spotarmaturen om zo in meerdere ruimten van de woning een gepersonaliseerd licht te scheppen dat past bij het interieur en de leefstijl van het gezin. De spot past in de meeste spotarmaturen als de diepte ervan minimaal 85mm bedraagt.

De Philips Disney Imaginative Lighting StoryLight, een armatuur in de vorm van Mickey Mouse, synchroniseert het gekleurde licht op een slimme manier en is met name geschikt voor de kinderkamer waar het voorlezen met speciaal licht nog leuker wordt.

Het instelbare licht met hoge kwaliteit van Philips hue geeft de mogelijkheid om intens wit licht in te stellen waaraan de gebruiker de voorkeur geeft. Of het nu een warm-wit licht is voor een gezellige avond met familie of vrienden, helder licht voor het lezen van een boek, of schitterend wit licht dat een schilderij benadrukt, met hue kan zelf het licht geregeld worden.

Hue verhuist ook naar andere plekken in de woning en kan op meerdere manieren gebruikt worden. Via een samenwerkingsverband met Disney brengt StoryLight (met soortgelijke eigenschappen als de onlangs geïntroduceerde Friends of hue LivingColors Bloom) hue naar de kinderkamer. Via een app die de gekleurde lampen koppelt aan een verhaal dat speciaal voor Disney e-books gemaakt is, brengt StoryLight de verhalen tot leven met licht dat een magische sfeer creëert voor het voorlezen van verhaaltjes aan kinderen.

Met het hoge kwaliteit licht biedt Philips hue tot 80% energiebesparing in vergelijking met traditionele gloeilampen. Philips hue laat zich gemakkelijk installeren en uitbreiden met meer lampen. Een startpakket bevat drie lampen die eenvoudig in bestaande lamphouders worden geschroefd en een brug die verbinding maakt met de WiFi-router in de woning. Alles wat verder nodig is om de verlichting in huis op een heel andere manier te gaan beleven, is het eenvoudig downloaden van de hue app.

Het Philips hue-systeem is uit te breiden, op te waarderen en toekomstbestendig. Met andere hue-lampen en functies die binnenkort geïntroduceerd zullen worden, evenals de schat aan apps die verkrijgbaar is voor hue, zullen de mogelijkheden om steeds meer gebruik te maken van hue in de loop van de tijd blijven groeien. De recente hue-update 1.1 is daarvan een voorbeeld. Hue 1.1 beschikt over functies als geofencing en IFTTT en biedt gebruikers een grotere functionaliteit voor het scheppen van persoonlijke gebruikssituaties.

“De toekomst van verlichting is digitaal, en voortbouwend op ons 122-jarig erfgoed in verlichting, bieden we mensen nieuwe manieren om licht te beleven op een manier, die verder gaat dan alleen het in- en uitschakelen of dimmen waaraan zij tot nu toe gewend waren”, zegt Filip Jan Depauw, Senior Director van Philips Lighting. “Door de hue-familie uit te breiden, in zowel soorten lampen, verkrijgbaarheid en functionaliteit, willen we meer mensen de gelegenheid geven om licht actiever en zinvoller te gebruiken in hun dagelijkse leven en persoonlijke belevingen te creëren: licht dat de manier van leven werkelijk kan verbeteren. Met hue bieden we hulpmiddelen om verlichting te personaliseren, precies zoals gewenst.”

Het Philips hue introductie spotpakket omvat:

 • Drie hue LED-spots met GU10 fitting
 • Een hue-bridge voor het eenvoudig opzetten van het verlichtingsnetwerk
 • Een voedingsunit voor de hue-bridge
 • Een LAN-kabel die de hue-bridge verbindt met de router
 • Een downloadinstructie voor de app
 • Adviesverkoopprijs € 199

De Philips hue individuele LED-spot verpakking omvat:

 • 1 hue GU10 spotlight
 • Opmerking: de individuele hue LED-spot is een uitbreiding op het hue introductiepakket; u hebt het hue introductiepakket en de hue-bridge die daarin zit nodig om deze individuele hue-lamp te bedienen.
 • U kunt tot 50 individuele hue LED-spots aansluiten op de hue-bridge
 • Adviesverkoopprijs: € 59

Philips Disney StoryLight Mickey Starterkit:

 • Adviesverkoopprijs: € 149.95

Philips Disney StoryLight MickeyExtension kit:

 • Adviesverkoopprijs: € 99.95

De Philips hue-reeks is verkrijgbaar bij Apple Store en op Apple.com, bij een netwerk van 550 geselecteerde Apple-dealers in heel Europa, en op Amazon.com in de Verenigde Staten. Kijk op www.meethue.com voor meer informatie over Philips hue en een complete dealerlijst.

Alle hue- en Friends of hue-producten zijn compatibel met iOS- en Android-smartphones en -tablets. Een opgewaardeerde versie v1.2 van de hue-app die de gebruikservaringen voor iOS 7 verbetert, is nu beschikbaar.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top