vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips hue kleurt 2014 tijdens Nieuwjaarsfeestelijkheden op Times Square in New York City
Philips hue kleurt 2014 tijdens Nieuwjaarsfeestelijkheden op Times Square in New York City

Philips hue kleurt 2014 tijdens Nieuwjaarsfeestelijkheden op Times Square in New York City

  • Internationale
  • Als de bekende Nieuwjaarsbal op Times Square neerdaalt om het begin van 2014 te markeren, zullen de cijfers '1' en '4' voor de allereerste keer in voortdurend veranderende kleuren verlicht worden met behulp van 207 hue lampen van Philips, de marktleider in verlichting. Een wereldwijd TV-publiek van meer dan een miljard kijkers zal zien hoe de LED-lampen, die elk meer dan 16 miljoen kleuren kunnen aannemen, het nieuwe jaar kleurrijk begroeten terwijl de mensen zich opmaken voor de traditionele viering. De '2' en '0' zullen licht geven via Philips' LED-buitenlampen.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.newscenter.philips.com
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131217-Philips-hue-kleurt-2014-tijdens-Nieuwjaarsfeestelijkheden-op-Times-Square-in-New-York-City.wpd#.UrhaivTuJR8

Nieuwjaar 2014 markeert het 14de achtereenvolgende jaar dat Philips optreedt als de officiële verlichtingspartner voor de wereldberoemde New Year’s Eve Ball op Times Square. De lampen die gebruikt worden in de ’1′ en de ’4′ zijn afkomstig uit de innovatieve Philips hue productlijn, het eerste gepersonaliseerde verlichtingssysteem dat gebruikers in staat stelt de verlichting in hun woning rechtstreeks vanaf een iOS- of Android-smartphone of tablet te bedienen.

De nieuwe Philips hue spots werden vorige maand geïntroduceerd; ze zijn voorzien van dezelfde Philips LUXEON LED’s als de Times Square Ball, die zelf beschikt over 32.256 LED’s en ter vergelijking minder energie verbruikt dan twee standaard wandovens.

“Het is geweldig met Count Down Entertainment en de Times Square Alliance samen te werken om onze op software gebaseerde systemen dit jaar uit te breiden van alleen de Ball naar ook de cijfers”, zegt Bruno Biasiotta, President en CEO van Philips Lighting Americas. “Net als de Times Square Ball biedt het hue-systeem 85 procent energiebesparing in vergelijking met conventionele gloeilamptechnologieën en het maakt een unieke, op een app gebaseerde, flexibele verlichtingsbeleving mogelijk.”

De Philips hue-reeks is verkrijgbaar bij Apple stores, op apple.com en via een netwerk van 550 goedgekeurde Apple-dealers in heel Europa en via amazon.com in de Verenigde Staten. Bezoek voor nadere informatie over Philips hue www.meethue.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top