dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips Hue lux vanaf september verkrijgbaar
Philips Hue lux vanaf september verkrijgbaar

Philips Hue lux vanaf september verkrijgbaar

  • Nederland
  • De Philips Hue tap en Philips Hue lux zijn de twee nieuwste toevoegingen van de Philips hue productreeks, zijn nu verkrijgbaar in Apple stores. De Hue tap, een nieuwe lichtschakelaar voor de alledaagse bediening van Philips Hue is nu verkrijgbaar in Apple stores. Met de Philips Hue lux regelt de consument wit licht van geweldige kwaliteit via de smartphone of tablet. Deze is vanaf september verkrijgbaar.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140818-Philips-Hue-tap-en-Hue-lux-vanaf-nu-verkrijgbaar-in-Apple-stores.wpd#.U_H7jPl_vHk
  • Hue tap: ‘s werelds eerste web-enabled lichtschakelaar
  • Hue lux: nieuwe maatstaaf voor functioneel wit licht

Hue tap: voeding door beweging

Hue tap is snel en gemakkelijk: door te drukken op een van de knoppen kunnen de vier favoriete lichtscènes die eerder ingesteld zijn in de Hue app gemakkelijk in- en uitgeschakeld worden. Omdat de tap geen batterijen nodig heeft, verbruikt de lamp geen energie en is een voedingsbron overbodig. De schakelaar werkt op kinetische energie die wordt opgewekt wanneer er op de knoppen gedrukt wordt. Het energieverbruik van Hue tap is nul watt; batterijen of netspanning zijn niet nodig.

De lichtschakelaar is klein, web-enabled en draadloos en kan daarom overal in huis gebruikt worden: vanaf een wand, bureau of een handpalm. Het wordt gemakkelijk verwijderd zonder een spoor achter te laten. De Hue tap vormt een nieuwe mijlpaal in de uitbreiding van de Philips Hue -familie, die lichtregeling nog persoonlijker en leuker maakt. De tap is bijzonder handig op momenten dat men liever niet een smartphone of tablet gebruikt. Door toevoeging van een Hue bridge kunnen maximaal 25 Hue tap-apparaten samenwerken. Zo kunnen tot 50 Hue -armaturen of -lampen worden bediend.

Hue lux: slimme LED-lamp

Met Hue lux regelt de consument wit licht van geweldige kwaliteit via de smartphone of tablet. Het draadloze verlichtingssysteem voor woningen is er voor iedereen die wil profiteren van een slimme LED-lamp met perfecte digitale dimregeling. De Hue lux- lampen kunnen eenvoudig in de armaturen worden geschroefd en na verbinding met de WiFi van de woning via de app of Hue bridge bediend worden. Ook is de Hue lux compatible met Hue -regelapparatuur, zoals de jawbone-armband. Deze armband voelt aan wanneer iemand ‘s morgens wakker wordt en schakelt de Hue lux tijdig in.

Adviesprijzen hue lux en hue tap

De starterskit Hue lux (twee lampen en een bridge) heeft een aankoopadviesprijs van € 99,95
Hue lux (1 lamp) heeft een aankoopadviesprijs van € 29,95
Hue tap heeft een aankoopadviesprijs van € 59,95

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top