vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips introduceert ColorVision: de eerste autolampen met kleur
Philips introduceert ColorVision: de eerste autolampen met kleur

Philips introduceert ColorVision: de eerste autolampen met kleur

  • Nederland
  • Philips brengt in Nederland ColorVision op de markt – de eerste koplamp met een kleur in de autolamp-reflector en tegelijk de weg ervoor verlicht met 60% meer wit licht. De ColorVision biedt bestuurders een revolutionaire manier om hun auto te personaliseren met een keuze uit koplampen in de kleuren blauw, groen, geel of paars. ColorVision is de eerste gekleurde koplamp die voldoet aan alle Europese wetgeving op het gebied van autoverlichting.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140116-Philips-introduceert-ColorVision-de-eerste-autolampen-met-kleur.wpd#.UtfZT_TuJR8

Het kleureffect wordt gecreëerd door licht te reflecteren in de reflectieoptiek van de lamp. Als de koplampen worden ingeschakeld, lichten zij op met een tint van blauw, groen, geel of paars, afhankelijk van welke lamp was gekocht. De naar voren gerichte bundel is echter altijd zuiver wit.

ColorVision verlicht de weg voor het voertuig met 60% meer licht dan elke andere standaard autolamp. Bestuurders kunnen niet alleen de weg voor hen duidelijker zien; ze kunnen ook sneller reageren als zij rijden. Verder vergroot ColorVision het zicht met 25 meter in vergelijking met standaard lampen, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is te anticiperen op eventuele obstakels op hun weg.

ColorVision-lampen zijn ontworpen om de verlichtingsprestaties te optimaliseren. Philips UV-bestendig kwartsglas biedt het hoogste niveau van trillingsbestendigheid. Kwartsglas is tevens bestand tegen vocht en extreme temperaturen. Verder zijn de lampen voorzien van een speciale anti-UV-coating die beschermt tegen ultraviolette straling, waardoor wordt verzekerd dat de kunststof koplampunits niet geel worden op termijn.

ColorVision-lampen voldoen aan alle Europese voertuigwetten. Het concept van gekleurde lampen is echter zo revolutionair dat Philips in de productverpakking een certificeringskaart meelevert, die er voor zorgt dat bestuurders kunnen bewijzen dat de lampen wettelijk toegestaan zijn, mocht de politie daar naar vragen.

Ingrid Bos-van der Sluijs, Key Account & Trade Automotive Lighting: “ColorVision is een wereldprimeur voor Philips en geeft bestuurders die gepassioneerd zijn over hun voertuig een unieke kans om hun auto te restylen met licht. Een vleugje kleur in de lampen, samen met 60% meer veilig wit licht op de weg, betekent dat zij zich met de juiste motieven kunnen onderscheiden als ze rondrijden.”

ColorVision is in de Benelux verkrijgbaar in de meest populaire types autolampen (H4 en H7). Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/colorvision

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top