dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips introduceert nieuwe Lirio iPad catalogus
Philips introduceert nieuwe Lirio iPad catalogus

Philips introduceert nieuwe Lirio iPad catalogus

  • Nederland
  • Download gratis app op iTunes om verlichtingscollectie en interviews met designers te bekijken Philips heeft de LIRIO by Philips catalogus 2013 nu ook in een digitale versie uitgebracht. Deze app voor iPad en iPad Retina biedt een compleet overzicht van de veelzijdige verlichtingscollectie.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20130930-Philips-introduceert-nieuwe-Lirio-iPad-catalogus.wpd#.UlKvOFC9VZ8

De beleving van deze fraai vormgegeven Philips armaturen komt op een tablet wellicht nog sterker tot zijn recht dan in de papieren versie van de catalogus. Middels animaties wordt de soepele buigzaamheid van Nick-Knack, de simpele kracht van ‘t design van Balanza en het mysterieuze licht van Cielo, direct onder de vingers van de gebruiker tot leven gewekt.

Omdat verschillende producten uit de Lirio collectie intussen erkenning ontvingen van prestigieuze internationale designprijzen als de Reddot Design Award en de IF Product Design Award, zijn ook interviews met de belangrijkste designers in deze app opgenomen.

Behalve voor inspiratie is er alle ruimte voor praktische informatie om te helpen bij het beslissingsproces van consumenten en stylisten. Met één druk op de knop worden productvarianten (vloer, muur, tafel); bijbehorende artikelnummers, verschillende kleurstellingen, maatvoeringen en technische specificaties, beschikbaar gemaakt.

Download de app (gratis) op iTunes en beleef Lirio van dichtbij!

Meer informatie over Lirio by Philips is ook beschikbaar op www.lirio.eu.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top