woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips introduceert nieuwste ‘digitale’ consumentenproducten op de IFA in Berlijn
Philips introduceert nieuwste ‘digitale’ consumentenproducten op de IFA in Berlijn

Philips introduceert nieuwste ‘digitale’ consumentenproducten op de IFA in Berlijn

  • Europa
  • Hoogtepunten zijn onder meer een serie commercieel verkrijgbare apparaten met netwerkfunctionaliteit en apps, zoals een slimme babyfoon, een verlichtingssysteem met netwerkfunctionaliteit, een slim luchtzuiveringssysteem en een gebitsverzorgingsapp voor kinderen.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140904-Philips-introduceert-nieuwste-digitale-consumentenproducten-op-de-IFA-in-Berlijn.wpd#.VAhIPPl_vHk

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) presenteert dit jaar op de Internationale Funkausstellung (IFA), die van 5 tot 10 september plaatsvindt in Berlijn, een reeks digitale consumentenapparaten en applicaties in alle productcategorieën.

“Digitale technologieën bieden nieuwe en krachtige manieren om meer voor consumenten te betekenen en meer waarde te bieden”, aldus Pieter Nota, CEO van Philips Consumer Lifestyle. “Consumenten willen hun persoonlijke gezondheid en welzijn in de hand hebben. Daarom zijn ze op zoek naar en verwachten ze apparatuur en diensten die aanpasbaar zijn aan hun eigen omstandigheden en die slimme functies bieden. Philips speelt daarop in door apparatuur met netwerkfunctionaliteit en apps te bieden die daadwerkelijk een verschil maken in het leven van mensen.”

Apparatuur met netwerkfunctionaliteit

Inwoners van grote steden en mensen met allergieën en luchtwegklachten willen iets kunnen doen aan de luchtkwaliteit in hun woonruimte. Met de Philips Smart Air Purifier kunnen mensen via hun smartphone de actuele luchtkwaliteit bijhouden en aanpassen.

Met de Philips Avent uGrow Smart Baby Monitor met SafeConnect Technology zijn ouders altijd bij hun baby in de buurt, waarbij ze erop kunnen vertrouwen dat ze de meest betrouwbare, stabiele en veilige verbinding gebruiken.

Saeco GranBaristo Avanti is het eerste hoogwaardige volautomatische koffiezetapparaat met netwerkfunctionaliteit. De gebruiker kan via een tablet aangeven welke koffievariant het apparaat moet maken en daarnaast kennis over koffierecepten opdoen en delen.

De nieuwste aanwinst in de Hue-serie is Hue Beyond. Dit systeem heeft twee aparte lichtbronnen die – bediend via de app – samenwerken om gelijktijdig voor sfeerverlichting en functioneel wit licht te zorgen.

Slimme apps

De Philips Grooming-app geeft persoonlijk afgestemde scheer- en verzorgingsadviezen en is bedoeld om mannen te helpen en zelfvertrouwen te geven bij het stylen. In combinatie met de Philips Shaver 9000-serie en onze verzorgingsproducten beleven mannen een optimale scheerervaring.

De app Philips Sonicare for Kids Brush Busters helpt ouders om kinderen al van jongs af aan een goede mondhygiëne bij te brengen. Deze app zorgt voor een spelelement en maakt tandenpoetsen zo effectiever en leuker.

De Philips Airfryer-app inspireert thuiskoks met een reeks gezonde recepten en bereidingsinstructies. Dankzij de ‘Rapid Air’-technologie bevatten gerechten die met de Philips Airfryer zijn bereid tot 80% minder vet, waardoor gezinnen een gezondere maaltijd op tafel kunnen zetten.

Voor mensen met chronische of acute pijnklachten biedt de app Philips BlueTouch and PulseRelief de mogelijkheid om hun eigen manier van pijnverlichting te kiezen, waarmee mensen worden gestimuleerd tot een actiever leven.

Afgezien van de digitale innovaties voor consumenten zijn op de IFA ook de nieuwste Philips-producten te zien op het gebied van persoonlijk welzijn en gezond wonen.

TP Vision toont de nieuwste Philips-televisies en WOOX Innovations presenteert innovaties op het gebied van audio en Home Entertainment.

Philips op de IFA

De persconferentie van Philips vindt plaats op 4 september om 12.00 uur in Hal 22. Deze is live te volgen via Philips’ YouTube-kanaal en op www.ifa.philips.com. Pieter Nota, CEO van Philips Consumer Lifestyle, krijgt daarbij gezelschap van Wiebo Vaartjes van WOOX Innovations en Nico Vernieuwe van TP Vision.

Voor meer informatie over de nieuwste Philips-innovaties op IFA 2014 kunt u terecht op www.ifa.philips.com. Volg Philips op Twitter @Philips_IFA of gebruik de hashtag #PhilipsIFA. Philips is eveneens te volgen via Philips Vine, Instagram, Google+ en YouTube.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top