vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips museum verwelkomt honderdduizendste bezoeker
Philips museum verwelkomt honderdduizendste bezoeker

Philips museum verwelkomt honderdduizendste bezoeker

  • Nederland
  • Het Philips museum heeft dinsdagmiddag zijn honderdduizendste bezoeker ontvangen. Pierre van Engelshoven en zijn partner Els Spronken uit Bunde ontvingen uit handen van directeur Olga Coolen een boeket bloemen en een waardecheque voor onbeperkt gratis toegang tot het Philips museum. De heer Van Engelshoven en mevrouw Spronken: “We bezochten de stad Eindhoven en wilden het Philips museum graag bezoeken. Daarbij zijn we ook geïnteresseerd in de nieuwe innovaties van Philips.”
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150512-Philips-museum-verwelkomt-honderdduizendste-bezoeker.wpd#.VVSXq_ntmko

De honderdduizendste bezoeker kwam een paar weken na het tweejarig bestaan van het Philips museum. Ook tijdens de meivakantie, waarin diverse activiteiten voor gezinnen georganiseerd werden, heeft het Philips museum veel bezoekers mogen ontvangen.

Olga Coolen is zeer verheugd dat zij twee jaar na opening de honderdduizendste bezoeker in het Philips museum heeft mogen verwelkomen: “We zien dat we mensen raken met de manier waarop wij het Philips verhaal vertellen. We vernieuwen steeds en daarbij bewandelen we telkens nieuwe wegen. En daar komen mensen voor terug”.

In het Philips museum beleeft de bezoeker, met diverse interactieve en digitale toepassingen, de ontwikkeling van het wereldconcern, vanaf de start in 1891 tot en met de innovaties voor morgen. Het Philips museum is gevestigd op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilamp heeft geproduceerd, op de Emmasingel in het centrum van Eindhoven.

Exposities 2015

Het nieuwe jaar staat voornamelijk in het teken van het ‘Internationaal Jaar van het Licht’ en ‘90 jaar Philips Design’. Op de geboortedag van Frits Philips, 16 april, opende het Philips museum de foto-expositie #Lightislife, een overzicht van het werk van zes inspirerende Instagramfotografen, van hun visie op wat licht kan doen. Vanaf oktober zal er in het Philips museum een speciale tentoonstelling te zien zijn over 90 jaar Philips Design.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top