vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips: Nieuwe LED inspectie- en werklampen bieden krachtiger licht voor beter zicht
Philips: Nieuwe LED inspectie- en werklampen bieden krachtiger licht voor beter zicht

Philips: Nieuwe LED inspectie- en werklampen bieden krachtiger licht voor beter zicht

 • Nederland
 • Philips presenteert nieuwe, verbeterde LED inspectie- en werklampen die zijn ontworpen voor professionele toepassingen waarin een nauwkeurige visuele inspectie belangrijk is en veiligheid en comfort een must zijn. De nieuwe LED-lampen bouwen voort op Philips’ erkende expertise in het ontwikkelen en toepassen van verlichting in een brede reeks toepassingsgebieden zoals winkels, woningen, kantoren en auto’s.
 • Koninklijke Philips Electronics N.V.
 • http://www.philips.nl
 • nanda.huizing@philips.com
 • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131029-Nieuwe-LED-inspectie-en-werklampen-bieden-krachtiger-licht-voor-beter-zicht.wpd#.Um-GvPn3FZ8

Deze geavanceerde inspectie- en werkverlichting wordt uitsluitend gefabriceerd met materialen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen voor originele apparatuur. Ze produceren een natuurlijk en toch uiterst krachtig licht met een kleurtemperatuur van 6000 tot 6500 K, en dat is het beste lichtspectrum voor comfortabel en geconcentreerd werken.

Philips’ LED-inspectielampen zijn ideaal voor kortdurende inspecties. De LED Penlight Professional en LED Penlight Premium leveren krachtig licht vanuit een gemakkelijk formaat. Deze lampen, die in elke broekzak passen, leveren 120 lumen met hun hoogvermogen-LED’s en produceren een natuurlijk wit licht van 6000 K voor een optimaal zicht. Beide penvormige lampen zijn voorzien van een LED-aanwijslamp: bij de LED Penlight Professional levert de aanwijslamp 20 lumen en bij de LED Penlight Premium 90 lumen. Beide lampen zijn uitstekend geschikt voor kortstondige inspecties van elke willekeurige ruimte.

De reeks LED-werklampen van Philips is specifiek ontworpen voor onderhoud en langdurige inspecties. Deze krachtige inspectiehulpmiddelen zijn verkrijgbaar in oplaadbare (RCH) en bekabelde (CBL) uitvoeringen, afhankelijk van uw behoeften.

 • Het RCH20 Cordless Professional verlichtingsgereedschap biedt vanuit een enkele LED-strip een brede lichtbundel van 70º met een lichtsterkte van 200 lumen en een kleurtemperatuur van 6000 K.
 • De RCH30 beschikt over 8 hoogvermogen LUXEON® LED’s met een lichtopbrengst van 220 lumen en 6500 K, een UV lekdetector en een sterke magneet voor handenvrij gebruik, wat deze lamp tot een veelzijdige uitbreiding voor elke professionele gereedschapskist maakt.
 • Voor nog meer licht in een slanke vormgeving heeft Philips de CBL20 ontwikkeld. Deze beschikt over 12 krachtige LED’s die 300 lumen bij 6000 K produceren en is voorzien van een intrekbare ophanghaak voor meer gebruiksgemak.
 • De CBL30, met zijn ultraslanke vormgeving en krachtige LED-aanwijslamp, levert een maximale lichtopbrengst van 330 lumen en 6500 K in een robuuste en slijtvaste aluminium behuizing. Hij beschikt bovendien over een krachtige aanwijslamp van 90 lumen voor nauwkeurige verlichting en inspectie, en heeft een draaibare ophanghaak en een magneet voor gemakkelijke bevestiging.
 • Het MDLS Multidirectional Lighting System is de alles-in-een inspectielampoplossing voor professionals. Het bestaat uit drie onafhankelijke LED-modules die overal waar dat nodig is geplaatst kunnen worden. Ze hebben een handige kop die over 300° gedraaid kan worden en een lens die onder een hoek van 120° is gericht. Elke module van de MDLS is voorzien van een robuuste beschermende behuizing en biedt twee verlichtingsmogelijkheden: natuurlijk wit licht van 6000 K met een lichtsterkte van 120 of 200 lumen met hoogvermogen LUXEON® Rebel LED’s. De MDLS is ontworpen voor langdurige inspectie- of reparatiewerkzaamheden waarbij een optimaal zicht en handenvrije verlichting noodzakelijk zijn. Als professionals alle drie de modules tegelijk gebruiken, kunnen ze een schaduwvrije werkplek realiseren voor optimale veiligheid en efficiëntie. De MDLS wordt geleverd met een veelzijdige gereedschapskist voor het opslaan, transporteren en opladen van de modules.

Philips LED inspectie- en werklampen bieden professionals eersteklas kwaliteit en prestaties zodat professionals beter kunnen zien en werken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top