woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips: “Siri, schakel mijn huis in de relaxmodus”
Philips: “Siri, schakel mijn huis in de relaxmodus”

Philips: “Siri, schakel mijn huis in de relaxmodus”

  • Nederland
  • Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), de grootste aanbieder van verlichtingsproducten en – oplossingen ter wereld, integreert het Philips Hue connected verlichtingssysteem met Apple HomeKit en tilt hiermee connected verlichting naar het volgende niveau. Philips Hue-lampen kunnen hierdoor voortaan via spraak bediend worden met Siri op de iPhone, iPad of iPod touch. Daarnaast zijn ze naadloos te integreren met andere apparaten die geschikt zijn voor HomeKit. Zo is met slechts één commando het slot van de voordeur te openen, gaan de lampen aan en kan de verwarming hoger gezet worden.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20151005-Siri-schakel-mijn-huis-in-de-relaxmodus.wpd#.VhPXKfntmko
  • Nieuwe Philips Hue Bridge 2.0 ondersteunt Apple HomeKit
  • Bestaande Philips Hue-lampen werken naadloos met de nieuwe Bridge
  • Bestaande Philips Hue Bridge blijft ondersteund door software-updates
  • Nieuwe Philips Hue Bridge 2.0 is toekomstbestendig en ondersteunt meerdere iOS- en Android-platforms voor de connected home

“Verlichting is het meest toegankelijke onderdeel van de connected woning. Als verlichtingsexpert voor het Internet of Things brengen we connected verlichting naar de volgende fase”, zegt Eric Rondolat, CEO van Philips Lighting. “Door Philips Hue te integreren met Apple HomeKit verbreden we de manier waarop mensen licht beleven tot buiten de grenzen van wat voorheen mogelijk was. Bovendien leveren we een naadloze samenwerking met andere connected apparaten in de woning.”

Siri spraakbesturing

Met behulp van Siri en Apple HomeKit-apps van derden kunnen apparaten die geschikt zijn voor HomeKit overal in huis met elkaar samenwerken op een gemakkelijke, veilige en gebruiksvriendelijke manier. Vraag bijvoorbeeld Siri om het gezin te ‘wekken’ door de Hue-lampen aan te doen en de thermostaat in te stellen op een aangename temperatuur. Of vraag Siri ‘s avonds om zelfgemaakte lichtscènes op te roepen, of de woning in de ‘nachtmodus’ te schakelen door de lampen uit en de voordeur op slot te doen.

Nieuwe Philips Hue Bridge

De nieuwe Philips Hue Bridge 2.0 werkt naadloos samen met de Philips Hue-lampen zodat ze kunnen profiteren van alle functionaliteiten van HomeKit en andere apparaten die daarvoor geschikt zijn. Ook kan via de Philips Hue App 1.10 de nieuwe Philips Hue Bridge 2.0 nu en in de toekomst de iOS- en Android-platforms voor connected woningen ondersteunen, waaronder Apple HomeKit en iOS 9. De nieuwe vierkante Philips Hue Bridge 2.0 is compatibel met de Philips Hue App, apps van derden voor iOS en Android, evenals met HomeKit-apps van derden. De originele ronde Philips Hue Bridge zal ook ondersteund blijven worden en software-updates ontvangen.

De nieuwe Philips Hue Bridge is vanaf 6 oktober 2015 verkrijgbaar in Europa en Noord-Amerika met een adviesprijs van € 59,95. Kijk voor meer informatie op: www.meethue.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top