vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Philips vernieuwt straatverlichtingssysteem van Buenos Aires met LED-technologie
Philips vernieuwt straatverlichtingssysteem van Buenos Aires met LED-technologie

Philips vernieuwt straatverlichtingssysteem van Buenos Aires met LED-technologie

 • Internationale
 • Koninklijke Philips (NYSE: PHG AEX: PHIA), de wereldwijde marktleider in verlichting, is door de overheid van de stad Buenos Aires uitverkozen voor het vernieuwen van haar straatverlichtingssysteem met LED-technologie. Philips zal de meerderheid van de 125.000 bestaande straatverlichtingslampen in de loop van 3 jaar vervangen door nieuwe LED-armaturen. Philips werd het contract gegund als resultaat van een openbaar aanbestedingsproces.
 • Koninklijke Philips Electronics N.V.
 • http://www.philips.nl
 • nanda.huizing@philips.com
 • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131016-Philips-vernieuwt-straatverlichtingssysteem-van-Buenos-Aires-met-LED-technologie.wpd#.UmF3tfmGp
 • Philips zal meer dan 70% van de straatlantaarns in de stad Buenos Aires ombouwen naar LED-technologie.
 • De op LED’s gebaseerde verlichting van Philips zal voor de stad een elektriciteitsbesparing van meer dan 50% mogelijk maken.
 • Het vervangingsproces is al begonnen: nieuwe LED-verlichting van Philips zal leiden tot een veiligere, duurzamere en energie-efficiënte stad.

De op LED’s gebaseerde verlichting van Philips zal voor de stad energiebesparingen van meer dan 50% mogelijk maken, evenals een aanzienlijke vermindering van de jaarlijkse CO2-emissie, en biedt een levensduur die vijfmaal langer is dan die van conventionele verlichting. Dit zal de milieu-invloed van het verlichtingssysteem significant verminderen en de onderhoudskosten voor stad Buenos Aires verlagen.

“Met de snelle groei van de bevolking en de uitbreiding van de stedelijke gebieden, heeft de wereld behoefte aan beter en efficiënter licht. De opkomst van innovatieve LED-verlichting heeft in de branche een radicale verandering teweeggebracht. Naast het mogelijk maken van energiebesparingen voorziet zij onze klanten van unieke, flexibele, duurzame en geïntegreerde verlichtingsoplossingen die we ons nog maar een paar jaar geleden niet eens konden vorstellen”, verklaart Gustavo Verna, CEO van Philips Argentinië.

Het witte licht van LED-verlichting maakt een betere gezichtsherkenning en een goede kleurperceptie mogelijk, niet alleen door het menselijk oog maar ook door beveiligingscamera’s, wat de misdaadpreventie versterkt. De verbeterde zichtbaarheid en beveiliging door de LED-verlichting van Philips stelt mensen in staat meer te profiteren van de openbare ruimten in Buenos Aires.

Een ander belangrijk voordeel van LED-verlichting is de mogelijkheid van regeling op afstand. Naast de vervanging van de straatverlichtingsarmaturen heeft Philips voor de stad Buenos Aires ook een maatwerkoplossing ontwikkeld op basis van haar CityTouch telemanagementplatform. Met dit systeem kan elk lichtpunt in het netwerk op een individuele basis bewaakt worden, wat de optimale werking van elke armatuur waarborgt evenals het programmeren van potentiële vervangingen of toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid om armaturen uit te schakelen of te dimmen tot bepaalde verlichtingsniveaus, afhankelijk van specifieke eisen, wat het energieverbruik ook drastisch verlaagt.

Het vernieuwingsproces in cijfers:

 • 91.000 straatlampen zullen vervangen worden door LED-technologie (waaronder armaturen langs lanen en straten en in parken)
 • De stad zal na invoering van deze technologie meer dan 50% van haar energieverbruik besparen
 • De nieuwe armaturen gaan tot 5 maal langer mee dan die voor conventionele verlichting
 • Het vervangen van de armaturen zal 3 jaar in beslag nemen
 • Ongeveer 10.000 armaturen zijn op dit moment al geïnstalleerd

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top