maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Phoenix Management Services rondt herfinanciering van $ 15,8 voor Globe Wireless
Phoenix Management Services rondt herfinanciering van $ 15,8 voor Globe Wireless

Phoenix Management Services rondt herfinanciering van $ 15,8 voor Globe Wireless

  • Nederland
  • Chadds Ford, PA, 15 augustus 2013 - Phoenix Management Services ("Phoenix") diende als exclusief herstructurering Financieel Adviseur in het organiseren, structureren en het onderhandelen over de herfinanciering voor Globe Wireless, LLC ("Globe" of "de Vennootschap"), een van de 's werelds toonaangevende aanbieders van satelliet-communicatie-en IT-diensten aan de commerciële maritieme industrie wereldwijd.
  • Phoenix Management Services B.V.
  • http://www.phoenixmanagement.com
  • mmccauley@phoenixcapitalresources.com
  • http://www.phoenixmanagement.com/newsroom/phoenix-management-services-completes-refinancing-of-158mm-for-globe-wireless

Phoenix werd ingeschakeld door de Vennootschap aan een nieuwe senior kredietfaciliteit bestaat uit een doorlopende lijn van het krediet en een lening gedekt door onroerend goed te beveiligen. Phoenix nam directe controle van de herfinanciering proces. Phoenix samen een gedetailleerde, duidelijke en beknopte financiële pakket dat de aspirant-asset based lender gemakkelijk kunnen beoordelen en vervolgens te nemen om haar kredietcomite om toestemming te vragen.

Ondanks aanhoudende verliezen van de Vennootschap, de inspanningen van Phoenix resulteerde in de Vennootschap de voltooiing van een $ 15.800.000 transacties die met succes heeft geleid tot herfinanciering senior schuld Globe’s. De transactie bestaat uit: 1) een nieuw $ 15.000.000 Revolving Credit Facility met Wells Fargo Capital Finance beveiligd door vorderingen en voorraden van het bedrijf, en, 2) een nieuw $ 839k Termijnlening van Wells Fargo Capital Finance gedekt door onroerend goed van de Vennootschap.

Deze complexe herfinanciering mits de rederij met aanzienlijke nieuwe werkkapitaal en de beschikbaarheid bij het afsluiten. Naast de aanpak van de huidige en toekomstige behoefte aan werkkapitaal van de onderneming, Phoenix geholpen te verbeteren en het behoud van de waarde van de Vennootschap en beter gepositioneerd Globe voor toekomstige groei.

De transactie werd geleid door Vincent J. Colistra en Mark Karbiner van Phoenix Management Services.

Vincent J. Colistra, Senior Managing Director en aandeelhouder van Phoenix, merkte als volgt: “Deze herfinanciering vereist een hands-on, operationeel gerichte herstructurering adviseur. Unieke vaardigheden van ons kantoor set gecombineerd met de geloofwaardigheid en publiek hebben we met Wells Fargo was kritisch in de voltooiing van het Globe herfinanciering. Het bedrijf is in een sterk verbeterde positie bij Wells vandaag als een direct gevolg van ons vermogen om een ​​innovatieve structuur ter tafel te brengen. Dit was een moeilijke deal voor zeker, maar dit is wat Phoenix kan brengen aan de vergelijking, en echt waarde te leveren aan onze klanten.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top