zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers
Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers

Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers

  • Europa
  • Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers
  • Snap Media BV
  • http://www.pickupnaalden.com
  • info@snapmedia.nl
  • De markt wordt overspoeld met Chinese "retro platenspelers" , en zeer regelmatig krijgen wij de vraag of wij een nieuwe pickup naald kunnen leveren voor een XingDong XCV17000 of wat voor vreemd merk en model dan ook.

De markt wordt overspoeld met Chinese “retro platenspelers” , en zeer regelmatig krijgen wij de vraag of wij een nieuwe pickup naald kunnen leveren voor een XingDong XCV17000 of wat voor vreemd merk en model dan ook.

Gelukkig is het simpeler dan het lijkt!

In 99% van deze Chinese platenspelers worden 2 elementje gebruikt, een MM of een kristal element,
en zo goed als alle platenspelers gebruiken dan deze naalden:

Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers met MM element,
deze naald kunt u hier bestellen, (ook leverbaar in elliptische en 78 toeren versie) Pickup naald voor Chinese en Retro platenspelers met Kristal element,

deze is er in 2 versies: één met volledig plastic cantilever (het bovenste plaatje) en één met een aluminium cantilever (onderste plaatje). Als u een speler heeft met de “all plastic” versie raden wij u aan deze te vervangen door de versie met aluminium cantilever, prijsverschil is minimaal, en de alumimium versie is stukken beter!

Bestellen: de “all plastic” pickup naald of de betere CZ-800-3 met aluminium cantilever

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top