maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Piet Renses nieuwe Algemeen Directeur VWE
Piet Renses nieuwe Algemeen Directeur VWE

Piet Renses nieuwe Algemeen Directeur VWE

  • Nederland
  • Met ingang van 1 augustus 2014 wordt Piet Renses (44) aangesteld als Algemeen Directeur van VWE. Hiermee heeft VWE een opvolger gevonden voor oud-directeur Michel Corveleijn.
  • vwe
  • VWE
  • www.vwe.nl
  • sacha.bouwman@vwe.nl

In december 2013 kondigde VWE aan dat oud-directeur Michel Corveleijn per 1 januari 2014 de functie van Directeur EU & Externe Betrekkingen vervult. Hiermee is de vacature voor Algemeen Directeur ontstaan. VWE heeft een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen, waarna Piet Renses als Algemeen Directeur is benoemd.

“Ik heb VWE altijd met veel interesse gevolgd en bewonder de stappen die zij gezet hebben om te komen tot grote speler in dienstverlening rondom voertuigdata en – informatie. Net als VWE ben ik een voorstander van het duurzaam laten groeien van een onderneming en mijn nieuwe rol voelt als een logische volgende stap in mijn loopbaan. Ik heb er veel zin in om VWE de toekomst in te mogen leiden”, aldus Renses.

Ook Ton Vestering, Directeur Eigenaar van VWE, is gelukkig gestemd met de aanstelling. “Ik ben zeer verheugd dat we onze Algemeen Directeur hebben gevonden in de persoon van Piet Renses. Met zijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening is hij de aangewezen persoon om de ambities van VWE waar te maken”, aldus Vestering.

Renses werkt sinds 1997 achtereenvolgens bij Extenso, De Bartok Groep en DEKRA Claims and Expertise, waar hij verschillende directiefuncties bekleedde. In zijn huidige functie als directievoorzitter heeft hij zich bezig gehouden met zowel nationale als internationale integratie van Bartok binnen DEKRA en de verdere uitbouw van de organisatie.

Over Content Editor U

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top