donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Crisis / ‘Pijnlijke’ maatregelen Rusland na sancties
‘Pijnlijke’ maatregelen Rusland na sancties

‘Pijnlijke’ maatregelen Rusland na sancties

  • Internationale
  • Rusland heeft de sancties van de Verenigde Staten veroordeeld en werkt aan maatregelen die voor Washington ,,pijnlijk en serieus'' zullen zijn. Dat heeft de Russische onderminister Sergej Rjabkov van Buitenlandse Zaken donderdag gezegd tegen persbureau Interfax. Over sancties van de EU heeft hij niets gezegd.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjliwkoca4zf/nieuws/pijnlijke_maatregelen_rusland_na?ctx=vhshnf7snxu9&start_tab0=10&tab=0&tab=0&tab=0

De reactie van Rusland zal niet bestaan uit gelijkwaardige tegensancties. ,,We kijken niet naar de effecten op de korte termijn. Wij laten ons niet meeslepen in de provocaties van de Verenigde Staten en zullen kalm reageren”, aldus Rjabkov.

Een hooggeplaatste Russische diplomaat liet weten dat de VS zich bewust moeten zijn van de gevolgen die de ,,kwaadaardige” acties van de VS met zich meebrengen. Die hebben niet alleen effect op de relatie tussen Rusland en de VS, maar ook op buitenlandse politieke en economische belangen van de VS.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top