maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pirates of the Caribbean live op Sail Amsterdam 2015
Pirates of the Caribbean live op Sail Amsterdam 2015

Pirates of the Caribbean live op Sail Amsterdam 2015

  • Nederland
  • Pirates of the Caribbean live op Sail Amsterdam 2015
  • Naupar
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 14 januari – De populaire filmserie Pirates of the Caribbean wordt deze zomer in de openlucht vertoond op Sail Amsterdam. Tijdens het grootste publieksevenement van Nederland vormt de Amsterdamse IJhaven het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Een live vertoning van Pirates of the Caribbean is onderdeel van dit uiteenlopende programma.

Lelystad, 14 januari – De populaire filmserie Pirates of the Caribbean wordt deze zomer in de openlucht vertoond op Sail Amsterdam. Tijdens het grootste publieksevenement van Nederland vormt de Amsterdamse IJhaven het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Een live vertoning van Pirates of the Caribbean is onderdeel van dit uiteenlopende programma.

Live orkest
De theaterproducent vertelt dat het muziekspoor digitaal uit de film is gehaald en door een groots symfonieorkest live zal worden gespeeld. Daarnaast praat hij ook nog met andere partijen over een aantal films die zich perfect lenen voor een soortgelijke insteek.

Pirates of the Caribbean
Acteur Johnny Depp en actrice Keira Knightley schitteren in de filmhit Pirates of the Caribbean, bestaande uit maar liefst vier delen die tussen 2003 en 2011 in de bioscopen zijn vertoond. De allereerste film uit 2003 was destijds gebaseerd op de gelijknamige attractie in Disneyland Parijs, Tokyo en Californië.

Sail Amsterdam
Van 19 tot en met 23 augustus 2015 wordt Sail Amsterdam alweer voor de negende keer georganiseerd. Ook dit jaar zal het nautische spektakel groots uitpakken. Gedurende vijf dagen lang staat de Amsterdamse IJhaven in het teken van indrukwekkende Tall Ships en prachtige zeilschepen. Daarnaast zullen er in en rondom de haven diverse activiteiten en optredens plaatsvinden, waaronder het theaterstuk Pirates of the Caribbean.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top