maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Please introduceert digitale ondertekening arbeidscontract
Please introduceert digitale ondertekening arbeidscontract

Please introduceert digitale ondertekening arbeidscontract

  • Nederland
  • Aanname medewerkers versneld door digitale contactondertekening.
  • Please Payroll
  • http://nieuws.please.nl
  • de.bruijn@creativevenue.nl

Sinds begin juli kunnen nieuwe payrollmedewerkers hun arbeidsovereenkomst bij Please Payroll digitaal ondertekenen. Direct na het arbeidsvoorwaardengesprek met de werkgever, ontvangen zij het opgemaakte digitale arbeidscontract via hun persoonlijke online Please account. Als ze akkoord zijn met de inhoud, kunnen ze het contract direct online ondertekenen met een persoonlijke code. De payrollorganisatie wil de aanname van personeel hiermee vergemakkelijken en versnellen, wat voordelig is voor zowel werkgever als werknemer. Please introduceert deze dienst als een van de eerste payrollbedrijven in Nederland.

De digitale handtekening vervangt op deze manier de traditionele handtekening op papier. Het grote voordeel hiervan is dat werkgever en werknemer niet meer afhankelijk zijn van de tijd dat een getekend contract via de post onderweg is. De medewerker hoeft het getekende contract namelijk niet meer op te sturen of het contract in te scannen en te mailen.

Jan Franken, directielid van Please licht toe: “Met de digitale ondertekening kunnen we het aannameproces van personeel enorm versnellen en vergemakkelijken. We merken dat vooral werkgevers in branches waar seizoenswerkers aan de slag zijn, zoals op dit moment in de horeca, baat hebben bij deze nieuwe manier van ondertekenen. Een medewerker kan sneller aan de slag en alle gemaakte afspraken tussen hem en de werkgever liggen direct vast.”

Na ondertekening van het contract wordt het gewaarmerkt in de systemen van Please met datum en tijdstip van ondertekenen. Zo ligt de arbeidsovereenkomst officieel vast en is deze meteen gedocumenteerd in het persoonlijke dossier van de medewerker. Als medewerkers aan de slag gaan zonder dat een arbeidscontract getekend is, lopen zowel de werkgever als de werknemer onnodige risico’s. Door de online contractondertekening zijn deze risico’s echter gedekt.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top