dinsdag, september 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pleinshoppen lanceert nieuwe webwinkel Huishoudplein.nl
Pleinshoppen lanceert nieuwe webwinkel Huishoudplein.nl

Pleinshoppen lanceert nieuwe webwinkel Huishoudplein.nl

  • Nederland
  • Het bedrijf van 6 snel groeiende webwinkels, lanceert een nieuwe webwinkel in een markt met groeikansen.
  • Pleinshoppen
  • www.pleinshoppen.nl
  • b.lubbersen@pleinshoppen.nl
  • PERSBERICHT, Houten, 16 juni 2015Voor de redactie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Juriaan Spoormaker – marketing en PR. 06-23369158 of publicrelations@pleinshoppen.nl Op http://www.pleinshoppen.nl/overpleinshoppen/ kunt u meer lezen over Pleinshoppen. Logo’s zijn te downloaden via http://www.pleinshoppen.nl/publicrelations/

Pleinshoppen lanceert nieuwe webwinkel Huishoudplein.nl

Pleinshoppen, het bedrijf van de 6 snel groeiende webwinkels in de drogisterij- en huisdierenbranche, komt met een nieuw plein. Na Tandartsplein, Drogistplein, Huisdierplein, Scheerplein en Babyplein volgt nu Huishoudplein. De nieuwe webwinkel biedt naast wasmiddelen een groot schoonmaakassortiment. Huishoudplein wil dé specialist zijn als het gaat om het schoonmaken en onderhouden van het huishouden. Niet alleen door de beste producten tegen de scherpste prijzen aan te bieden, maar ook door goed en uitgebreid advies op de website, per mail en via de klantenservice.

“De online Huishoudmarkt staat nog in de kinderschoenen maar biedt wel enorme groeikansen, het moet makkelijker zijn om specialistisch advies over schoonmaken te krijgen en meteen je producten online te kunnen bestellen.” Aldus Bas Lubbersen, Category Manager Huishoudplein.

Huishoudplein.nl is sinds 18 mei jongstleden live. Bij bestelling vanaf € 25,- ontvangt de klant tijdelijk een gratis emmer vol met schoonmaakproducten ter waarde van € 12,50.

Over Bas Lubbersen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top