vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pluche & Meer presenteert hond met enorm knuffel-gehalte
Pluche & Meer presenteert hond met enorm knuffel-gehalte

Pluche & Meer presenteert hond met enorm knuffel-gehalte

  • Nederland
  • Knuffels zijn onze beste vrienden als we klein zijn. Knuffels zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. Zeker als ze erg grappig zijn of simpelweg te lief zijn voor woorden. Knuffelbeest ‘Boo the Worlds Cutest Dog’, bekend van de razend populaire Facebook-pagina ‘Boo’ (10 miljoen likes!), is een knuffel waar u simpelweg verliefd op wordt.
  • Pluche & Meer
  • www.pluche-meer.nl
  • info@pluche-meer.nl

4029715 Boo® - World's Cutest DogPluche & Meer presenteert hond met enorm knuffel-gehalte

Knuffels zijn onze beste vrienden als we klein zijn. Knuffels zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. Zeker als ze erg grappig zijn of simpelweg te lief zijn voor woorden. Knuffelbeest ‘Boo the Worlds Cutest Dog’, bekend van de razend populaire Facebook-pagina ‘Boo’ (10 miljoen likes!), is een knuffel waar u simpelweg verliefd op wordt.

Het Nederlandse bedrijf Pluche & Meer verkoopt ‘Boo’ en nog veel meer knuffels rechtstreeks aan consumenten via de website knuffelsenmeer.nl. Niet alleen consumenten kunnen terecht bij de knuffelonderneming, ook winkeliers kunnen aankloppen bij Pluche & Meer om diverse knuffels als ‘Boo the Worlds Cutest Dog’, ‘GrumpyCat’ en nog veel meer knuffels in te kopen. Winkeliers gaan daarvoor naar pluche-meer.nl.

Voorjaarsbeurs Utrecht

Voor een eerste contact met winkeliers en het grote publiek staat het bedrijf dit jaar met haar assortiment onder andere op de Voorjaarsbeurs Utrecht van 9 tot en met 11 maart. Als u nieuwsgierig bent dan kunt u de initiatiefnemers van Pluche & Meer daar ontmoeten.

We vroegen één van de initiatiefnemers naar haar beweegredenen om op de Voorjaarsbeurs Utrecht te gaan staan.

“Een knuffel waar we zelf ook dol op zijn is ‘Boo the Worlds Cutest Dog’. Gek genoeg is de knuffel in Nederland nog niet erg bekend, maar daar willen wij graag verandering in brengen. Mede met dank aan de populariteit van de Facebook-pagina denken we dat de knuffel het goed zal doen in Nederland. Op de beurs proberen we alvast mensen enthousiast te maken, maar ook ons bedrijf onder de aandacht te brengen”, aldus Jennifer de Bruijn van Pluche & Meer.

Internet

Het internet heeft gezorgd voor een ware hype omtrent de knuffeldieren. De zogenaamde ‘memes’ zorgen voor veel hilariteit op het internet en waar een product als bovengenoemde knuffel goed van kan profiteren.

Het internet zorgde in het verleden ook al voor vergelijkbare successen. Denk aan Facebook pagina’s als ‘Tegeltjes Wijsheid’ en ‘Kakhiel’ die ook handig gebruik wisten te maken van humor en commercie.

Over pluche-meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top