maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / PLUS biedt goede voeding aan sporters met een handicap
PLUS biedt goede voeding aan sporters met een handicap

PLUS biedt goede voeding aan sporters met een handicap

  • Nederland
  • Fonds Gehandicaptensport mag PLUS Retail B.V. verwelkomen in het team van 1% FairShare® partners. Met de jaarlijkse bijdrage van PLUS zal Fonds Gehandicaptensport meerdere (lokale) evenementen die gericht zijn op gehandicaptensport financieel ondersteunen. Dit met het verstrekken van een subsidie welke te besteden is aan eten en drinken voor het betreffende sportevenement. De organisaties van de evenementen kunnen hun gezonde inkopen doen bij de lokale PLUS supermarkt.
  • www.plus.nl
  • pers@plusretail.nl

PLUS ondersteunt lokale initiatieven die gericht zijn op gezondheid en vitaliteit
PLUS supermarkt heeft zorg voor mens, dier, natuur en milieu hoog in het vaandel hebben staan. Dat begint bij een verantwoord assortiment. PLUS probeert haar klanten en medewerkers te helpen om gezond en fit te blijven en werkt hard om de impact van de organisatie op het milieu te verminderen. Daarnaast zijn de PLUS ondernemers zeer betrokken bij de lokale samenleving. Veel PLUS ondernemers steunen lokale initiatieven die gericht zijn op de gezondheid van klanten en vitaliteit van de gemeenschap.

Eric Leebeek, commercieel directeur bij PLUS: “Door dit mooie initiatief met Fonds Gehandicaptensport draagt PLUS op lokaal niveau bij aan de gehandicaptensport en zorgt PLUS voor een goede invulling van het voedingsassortiment dat op de sportevenementen wordt aangeboden. We kijken er naar uit om dit samen met onze ondernemers en Fonds Gehandicaptensport voor gehandicaptensportevenementen in heel Nederland tot uitvoer te brengen”.

Nationaal Shorttrack evenement van Special Olympics Nederland
Zondag 6 maart jl. vond het Nationaal Shorttrack evenement van Special Olympics Nederland plaats op de Vechtsebanen in Utrecht. 50 schaatsers met een verstandelijke handicap gingen de strijd met elkaar aan, zij werden ondersteund door meer dan 20 coaches en 50 vrijwilligers. PLUS Plantage in Utrecht zorgde voor gezonde lunchpakketten voor alle aanwezigen. Hierdoor konden de sporters goed presteren op deze voor hen ontzettend belangrijke dag.

Sporten moet voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend zijn
Uit onderzoek blijkt 73% van de Nederlanders vindt dat sporten voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend moet zijn. Dat niemand buiten spel mag staan*. (*Bron: DirectResearch, december 2014). Met de toetreding als 1% FairShare® partner schaart PLUS zich achter de maatschappelijke belofte dat sportsponsors, vrijwilligers, ambassadeurs, donateurs, sportbonden, sportverenigingen, sporters en supporters van Fonds Gehandicaptensport, samen, als één team achter de sporters met een handicap staan. Met één doel, dat gehandicaptensport op een dag vanzelfsprekend is. Pas dan is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top