donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Plus500 breidt aanbod uit met CFD’s voor opties
Plus500 breidt aanbod uit met CFD’s voor opties

Plus500 breidt aanbod uit met CFD’s voor opties

  • Nederland
  • Plus500 (www.plus500.nl), het wereldwijde online CFD-handelsplatform, heeft zijn aanbod van financiële instrumenten uitgebreid met contracts for difference (CFD’s) voor opties. Gebruikers kunnen nu handelen in put- of call-opties om hun winstpotentieel te vergroten in stagnerende financiële markten. Daarmee kunnen ze profiteren van de zogenaamde tijdswaarde van opties.
  • Plus500
  • Plus500
  • www.plus500.nl
  • marcus.birke@axicom.com

De handel in CFD’s blijft een van de populairste instrumenten van online traders. De kracht van het in eigen beheer ontwikkelde handelsplatform van Plus500 schuilt in zijn gebruikseenvoud en het ruime aanbod van financiële instrumenten. Handelaars met een Plus500-account kunnen naast contracts for difference voor opties kiezen uit CFD’s voor vreemde valuta’s, aandelen, grondstoffen en indexen.

Plus500 heeft CFD’s voor opties toegevoegd aan zijn voortdurend groeiende aanbod van financiële instrumenten om zijn innovatie- en concurrentievoorsprong te behouden en klanten meer mogelijkheden te bieden om hun winsten te maximaliseren.

Wat zijn opties?

Een optie is een contract tussen twee partijen. De koper betaalt een premie om het recht (maar niet de verplichting) te verwerven om een onderliggend activum of financieel instrument te kopen (in het geval van een call-optie) of verkopen (in het geval van een put-optie) tegen een van tevoren bepaalde prijs of op een van tevoren bepaalde datum.

Een optie wordt gedefinieerd door de volgende elementen: het type contract (put of call), het onderliggende effect of instrument, de vervaldatum en de uitoefenprijs, oftewel een vooraf bepaalde prijs waartegen de bezitter van de optie het onderliggende effect mag kopen of verkopen.

Wat zijn CFD’s voor opties?

Plus500 biedt nu de mogelijkheid om te handelen in CFD’s voor opties. Gebruikers van zijn online handelsplatform kunnen daarmee een positie innemen in een specifieke optie. Wat hun winst of verlies bepaalt, zijn niet de prijs van de optie bij uitoefening, maar wijzigingen van de koop- of verkoopratio.

CFD’s voor opties gaan gepaard met lagere handelskosten dan de onderliggende opties zelf. Bij handel in CFD’s voor opties profiteren gebruikers bovendien van lagere margevereisten en het wegvallen van de provisiekosten die voor de gewone handel in opties in rekening worden gebracht.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top