woensdag, februari 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Plus500 breidt klantondersteuning uit met live chats
Plus500 breidt klantondersteuning uit met live chats

Plus500 breidt klantondersteuning uit met live chats

  • Nederland
  • Plus500 (www.plus500.nl), het wereldwijde online CFD-handelsplatform, heeft zijn opties voor klantondersteuning uitgebreid. Gebruikers kunnen nu vragen stellen via gebruiksvriendelijke live-chats. Medewerkers van Plus500 reageren direct op vragen via deze live chatsessies om de dienstverlening op het hoogste niveau te brengen.
  • plus500
  • marcus.birke@axicom.com

Plus500 biedt momenteel live chats aan in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Arabisch en Roemeens. Op korte termijn wordt het aantal ondersteunde talen uitgebreid.

De live-chatservice is toegankelijk tijdens handelsuren. Plus500 is echter van plan om de service uit te breiden tot een 24-uursdienst.

Het team van Plus500 reageert direct op vragen van klanten via live-chats. De correspondentie met klanten wordt dagelijks steekproefsgewijs gecontroleerd om een optimale kwaliteit van dienstverlening te garanderen.

“De tevredenheid van onze klanten staat bij ons zeer hoog in het vaandel”, zegt Gal Haber, de CEO en medeoprichter van Plus500. “Om hen optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we het aanbod van ondersteuningstools uitgebreid. We kunnen hierdoor direct reageren op de vragen en verzoeken van onze klanten.”

Wat de live-chat zo efficiënt maakt, is dat klanten direct antwoord op hun vragen krijgen. Wachttijden zijn er niet. Elke chatsessie wordt schriftelijk vastgelegd. Dit zorgt voor tijdsbesparing wanneer klanten een vraag stellen die verband houdt met een eerdere sessie. Een bijkomend voordeel is dat klanten via hun mobiele telefoon contact kunnen opnemen met het ondersteuningsteam om onderweg een herhaling van het antwoord te ontvangen.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top