zaterdag, februari 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Podiumplaats voor Enlogic tijdens de Datacentre Solutions Awards 2013
Podiumplaats voor Enlogic tijdens de Datacentre Solutions Awards 2013

Podiumplaats voor Enlogic tijdens de Datacentre Solutions Awards 2013

  • Europa
  • De intelligente Power Distribution Unit (iPDU) van Enlogic eindigde op een podiumplaats bij de uitreiking van de Datacentre Solutions Awards 2013. De iPDU van Enlogic is pas sinds dit jaar op de markt en nu al genomineerd en onderscheiden in de categorie ´Datacentre Power & Cooling Product of the Year´. Enlogic (iPDU) eindigde na Excool (koeling) en liet mededingers als Schneider Electric, Server Technology en Emerson achter zich.
  • PublieksWerk
  • www.enlogic.com
  • algemeen@publiekswerk.nl

De winnaars zijn gekozen door de abonnees van de vakmedia Data Centre Solutions, Storage Networking, Compound Semiconductor, Silicon Semiconductor en Solar PV; en de bezoekers van CloudComputing-365.info en VirtualizationWorld-365.info.

“Bij Enlogic zijn we er apetrots op dat deskundigen ons hebben onderscheiden in de categorie Datacentre Power & Cooling Product of the Year. De iPDU gaat over méér dan energie – met deze onderscheiding voegen we er het thema koeling aan toe. Maar ook server-uptime en de iPDU als managementtool zijn belangrijke thema´s. De iPDU wordt met deze prijs niet alleen als ´belangrijk´ gezien, maar ook erkend als ´uiterst interessant´ voor het functioneren van het héle datacenter”, zegt Paul Inett, Europees directeur van Enlogic.

“Enlogic heeft de PDU opnieuw uitgevonden. Onze investeringen in tijd en geld in het onderzoek naar en de ontwikkeling van de iPDU worden hiermee onderkend. Onze producten zullen bijdragen aan betere prestaties van datacenters tegen lagere energiekosten.”

Franziska Priebe, marketingmanager van de organisatie achter de Datacentre Solutions Awards zegt: “Het aantal nominaties en stemmen is dit jaar weer sterk gegroeid. De concurrentie was sterk, en wij feliciteren Enlogic met het behalen van de tweede plaats in de categorie ´Datacentre Power & Cooling product of the Year´.”

De Data Centre Solutions Awards (DCS Awards) onderscheiden producten, projecten, diensten en teams in de datacenter industrie.

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top