zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Podiumspektakel: Kijkje achter de schermen
Podiumspektakel: Kijkje achter de schermen

Podiumspektakel: Kijkje achter de schermen

  • Nederland
  • Wilt u ook wel meer weten over de achtergronden en het wordingsproces van het Podiumspektakel dat op 18,19 en 20 juni in Harderwijk te zien is? Dat kan! Cultuurkust en ZorgDat organiseren in samenwerking met het Podiumspektakel en het Stadsmuseum twee inleidende bijeenkomsten.
  • logo-mail (1)
  • Podiumspektakel
  • http://www.podiumspektakel.nl
  • info@podiumspektakel.nl

In Wijkontmoetingscentrum Stad, Houtkamp 33 in Harderwijk zijn drie bijeenkomsten op woensdag 27 mei, 3 en 10 juni, van 14.00 tot 16.00 uur. Liek Mulder vertelt over de geschiedenis van het Koloniaal Werfdepot. Bart Oenema, de schrijver en componist laat horen hoe de muziek is opgebouwd en Doris Goosen neemt u mee in het regieproces. Kosten, inclusief een toegangskaart voor het Podiumspektakel bedragen Eur. 25,00. Voor deelname aan een van deze bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Jet Schaftenaar, telefoon 0341-434656.

In Wijkontmoetingscentrum De Aanleg is er 1 bijeenkomst op dinsdag 9 juni van 14.00 tot 15.30 uur. Initiatiefnemer Fred Kappers doet dan uit de doeken hoe een droom werkelijkheid wordt. U maakt kennis met de muziek en het verhaal. Kosten voor deze bijeenkomst, inclusief een toegangskaart voor het Podiumspektakel bedragen Eur. 17,50. Voor deelname in De Aanleg kunt u contact opnemen met Erna Vromen, telefoon 0341-434656.

Tot slot bezoekt u met elkaar op donderdagavond 18 juni de première van het Podiumspektakel ’Stadsgezichten’ op het Kloosterplein in Harderwijk. Wilt u meer weten, vraag de flyer aan via: esthergeerling@zorgdat.nl of els@podiumspektakel.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top