woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Politici op werkbezoek bij FrieslandCampina
Politici op werkbezoek bij FrieslandCampina

Politici op werkbezoek bij FrieslandCampina

  • Nederland
  • Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht trekken de grote investeringsprojecten van FrieslandCampina in Borculo, Bedum en Beilen aandacht van de landelijke, provinciale en landelijke politici.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-02-03-politici-bezoeken-frieslandcampina.aspx

De activiteiten betekenen een impuls voor de lokale en regionale economie. Voor lokale en landelijke vertegenwoordigers van het CDA (Borculo) en VVD (Bedum) reden om FrieslandCampina te vragen hen in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, te informeren over de voortgang van deze uitbreidingen en de verwachte positieve effecten voor de lokale economie en werkgelegenheid.

Een delegatie van het CDA trapte vorige week de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart af met een werkbezoek aan de nieuwbouwlocatie in Borculo van het zuivelconcern. Een delegatie van de VVD doet hetzelfde met een werkbezoek aan de productielocatie in Bedum op maandag 3 februari.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top