donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Baby loopt hersenschudding op door asociale fietser
Politie: Baby loopt hersenschudding op door asociale fietser

Politie: Baby loopt hersenschudding op door asociale fietser

  • Nederland
  • Den Haag - Een nog onbekende fietser liet een moeder en haar baby zondag 1 maart hulpeloos achter nadat hij hen omver gereden op een voetgangersoversteekplaats op de Valkenboslaan. Het baby’tje liep bij de val een hersenschudding op.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/maart/3/06-den-haag---baby-loopt-hersenschudding-op-door-asociale-fietser.html

Het slachtoffer, een 28-jarige Haagse, droeg haar baby in een draagzak en stak rond 16.30 uur via een voetgangersoversteekplaats de Valkenboslaan over. Een fietser gaf haar echter geen voorrang en reed hen aan. Moeder en dochtertje kwamen beiden ten val en het kind (ong. 6 maanden) liep hierbij een hersenschudding op. Ook de verdachte viel met zijn fiets, maar stond direct op en koos het hazenpad. Een alerte getuige, een 26-jarige Hagenaar, volgde de verdachte nog een tijdje maar raakte hem kwijt. Wel vonden agenten op zijn aanwijzing de fiets waar de verdachte op reed. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn. De politie zoekt getuigen van het incident.

Signalement

De fietser droeg een blauwe jas en had een muts op zijn hoofd. Hij reed op een groene fiets vanaf de Valkenboslaan in de richting van de Boylestraat. Daar is hij te voet verder gegaan.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van het ongeval of van de vluchtroute van de verdachte? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top