vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Politie: Blog: ‘Kom jij mijn mama terugbrengen?’
Politie: Blog: ‘Kom jij mijn mama terugbrengen?’

Politie: Blog: ‘Kom jij mijn mama terugbrengen?’

  • Nederland
  • 'Bij de woning aangekomen doet de man open. Ik heb nog niks gezegd, maar aan mijn gezicht is hem al duidelijk dat het mis is. Binnen vertellen mijn collega en ik hem het slechte nieuws. Al snel zie ik een paar blauwe ogen om de hoek kijken. In haar roze pyjama komt het dochtertje naar mij toe. Ze kijkt me vragend aan: ‘Kom je mijn mama weer terugbrengen?’'
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/maart/12/blog-kom-jij-mijn-mama-terugbrengen.html

Peter Timmer vertelt in deze blog over zijn ervaringen bij de vermissingszaak die helaas niet goed afloopt.

Blogs

Politiemensen delen sinds oktober 2013 hun dagelijkse belevenissen met u in blogs. Zij schrijven hun verhalen in eigen tijd. De blogs staan op politie.nl, Twitter (@politie) en Facebook (Politie Nederland). U kunt daar ook reageren op een verhaal.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top