maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Politie: Burgerforum over ‘Kinderen verdienen een veilig thuis’
Politie: Burgerforum over ‘Kinderen verdienen een veilig thuis’

Politie: Burgerforum over ‘Kinderen verdienen een veilig thuis’

  • Nederland
  • Op maandagavond 17 november kunnen in de rechtbank in Leeuwarden burgers praten over het onderwerp: ‘Kinderen verdienen een veilig thuis’.
  • Politie
  • www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/11/01-burgerforum-over-%E2%80%98kinderen-verdienen-een-veilig-thuis%E2%80%99.html

Van 17 t/m 21 november vindt de Week van Kinderen Veilig plaats. Justitiepartners in Noord-Nederland organiseren in het kader van deze week een burgerforum met als thema ‘Kinderen verdienen een veilig thuis’.

Met deskundigen van onder andere Jeugdzorg en Fier Fryslan, een officier van justitie, een zedenrechercheur en een rechter, wordt aan de hand van stellingen en korte presentaties stilgestaan bij dit onderwerp.

Aan de hand van casussen wordt dit thema op een interactieve manier behandeld. Doel van dit burgerforum is mensen bewust te maken van de verschillende vormen van kindermishandeling/-verwaarlozing. Dit moet een halt worden toegeroepen. Alle kinderen verdienen immers een veilig thuis!.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top