dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Gadgets / Politie: Dankzij volg- app vier mannen aangehouden voor GSM-diefstal
Politie: Dankzij volg- app vier mannen aangehouden voor GSM-diefstal

Politie: Dankzij volg- app vier mannen aangehouden voor GSM-diefstal

  • Nederland
  • Dankzij de inspanningen van de eigenaar van een gestolen GSM telefoon en de daarop geïnstalleerde volg-app zijn vrijdagmiddag in 's-Hertogenbosch vier Roemeense mannen (22, 22, 26 en 31 jaar) aangehouden op de verdenking van diefstal.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/10/08-dankzij-volg--app-vier-mannen-aangehouden-voor-gsm-diefstal.html

Vrijdagmiddag kwamen in een bedrijfspand in Waalwijk aan de Loeffstraat twee mannen de weg vragen. Ze hadden een plattegrond bij zich. Nadat zij vertrokken waren bleek dat een mobiele telefoon vanaf de toonbank was gestolen. De eigenaar van de telefoon zette de volg app aan. Hij zag dat de dieven kennelijk over de A-59 in een auto reden richting ‘s-Hertogenbosch. Hij waarschuwde de politie en bleef de positie doorgeven. Uiteindelijk werd de auto met daarin vier mannen op de A-59 door de politie aan de kant gezet. De vier inzittenden werden aangehouden. Naast de gestolen telefoon van aangever werden nog twee mobieltjes in de auto aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook de auto waarin zij reden is in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top