vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Politie doet onderzoek naar seksfilmpje op Facebook
Politie doet onderzoek naar seksfilmpje op Facebook

Politie doet onderzoek naar seksfilmpje op Facebook

  • Nederland
  • De recherche stelt een onderzoek in naar een filmpje dat door een nog onbekend persoon in januari 2015 op een nep-Facebookaccount werd gezet.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • Politie http://www.politie.nl/nieuws pers@amsterdam.politie.nl

Daarop is een 21-jarige vrouw uit Werkendam te zien terwijl zij seksuele handelingen verricht bij haar inmiddels ex-vriend. Volgens aangeefster werd het filmpje in februari 2012, met haar goedkeuring, met zijn telefoon opgenomen.

De politie heeft vrijdag 29 mei 2015 een 21-jarige man uit Sleeuwijk als verdachte gehoord. Met zijn telefoon werd destijds het filmpje opgenomen. Hij ontkent het openbaar maken daarvan via Facebook. De politie heeft afgelopen week een vordering gedaan bij Facebook om de plaatser van het filmpje te achterhalen. Ook wordt naar aanleiding van de verklaringen van de 21-jarige verdachte een nader onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen ingesteld.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top