zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Getuigenoproep: Man met opvallende gezichtsversiering gezocht voor laffe beroving op hoogbejaarde man
Politie: Getuigenoproep: Man met opvallende gezichtsversiering gezocht voor laffe beroving op hoogbejaarde man

Politie: Getuigenoproep: Man met opvallende gezichtsversiering gezocht voor laffe beroving op hoogbejaarde man

  • Nederland
  • Bij een laffe beroving in een woning aan de Laan van Spaland is vrijdagavond een hoogbejaarde man lichtgewond geraakt. De daders zijn nog voortvluchtig.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/februari/20/07-onderzoek-naar-beroving-in-woning.html

Rond half zeven drongen twee mannen de woning van de 87-jarige bewoner binnen. Onder bedreiging van steekwapens hielden ze hem in bedwang. Het tweetal ging er niet veel later vandoor met een nog onbekende buit.

De 81-jarige echtgenote van de man was ook in de woning. Zij bleef ongedeerd.

De politie heeft een omvangrijk onderzoek ingesteld om te achterhalen welke personen er achter deze beroving zitten. Hierbij wordt alles op alles gezet om de laffe daders te achterhalen.

Het gaat om twee mannen. Eén van het droeg een capuchon, is ongeveer 1.70 lang en wordt tussen de 20 en 25 jr geschat. Hij droeg een donkere broek en een zwarte jas. De ander had tijdens de beroving verticale gekleurde strepen (onder andere rood, groen en blauw) over zijn gezicht. Wordt ongeveer 18 jaar geschat. Hij had een smaller gezicht dan dader één. Hij droeg een donkere jas en een muts tijdens de beroving.

Heeft u informatie over deze overval? Weet u wie de daders zijn? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Wilt u niet dat de daders weten dat u de politie gewaarschuwd omdat u hen bijvoorbeeld persoonlijk kent? Dan kunt u ook anoniem uw tip delen via 0800-7000.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top