maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie lost schoten bij aanhouding autodief
Politie lost schoten bij aanhouding autodief

Politie lost schoten bij aanhouding autodief

  • Nederland
  • Venray - De politie heeft maandagmiddag rond 16.30 uur schoten gelost bij een aanhouding van een verdachte in het centrum van Venray. De bestuurder werd door de politie achtervolgd, nadat hij eerder in Blitterswijck een auto had gestolen.
  • Politie
  • www.politie.nl
  • info@politie.nl
  • https://www.politie.nl/nieuws/2016/mei/9/10-politie-lost-schoten-bij-aanhouding-autodief.html

De politie kreeg een melding van een autodiefstal bij een woning aan de Mgr. Martensstraat in Blitterswijck. Op een gegeven moment krijgen de agenten een auto in beeld en ontstaat er een achtervolging richting het centrum van Venray. Uiteindelijk is het de agenten gelukt om de verdachte aan te houden ter hoogte van de Leeuwstraat. Vooraf aan deze aanhouding zijn meerdere schoten gelost, vermoedelijk ter hoogte van de Deurneseweg en Henri Dunantstraat. Er is niemand gewond geraakt en de bestuurder is overgebracht naar het politiebureau. Vermoedelijk zijn er door de bestuurder ook andere personenauto’s geraakt bij de achtervolging. Heeft u schade of tips voor de politie, bel dan met 09008844. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top