woensdag, oktober 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Man betrapt op terrein van supermarkt
Politie: Man betrapt op terrein van supermarkt

Politie: Man betrapt op terrein van supermarkt

  • Nederland
  • Agenten hebben aan de Noordgeest een 26-jarige man uit Halsteren opgepakt. De man hadden vermoedelijk geprobeerd uit een vuilcontainer bij een supermarkt afgeschreven producten proberen te stelen. Een andere verdachte, een 29-jarige man uit Halsteren kon op de Halsterseweg worden opgepakt.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/13/08-man-betrapt-op-terrein-van-supermarkt.html

Op dinsdag 13 januari kreeg de meldkamer van de politie een geautomatiseerde alarmmelding vanaf het terrein van een supermarkt aan de Noordgeest. Meerdere eenheden van de politie gingen direct ter plaatse. Omdat de supermarkt aangesloten zit bij Live View kon er vanuit de meldkamer worden meegekeken op de camera’s die op en rond het terrein geïnstalleerd zijn. Op aangeven van de meldkamer kon daarop de 29-jarige verdachte snel worden aangehouden. Een tweede verdachte werd in de omgeving van de supermarkt opgepakt. Hij is kort na zijn aanhouding met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd. De andere verdachte is ingesloten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top